Libnet.ro
UNICEF

06:00

FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Adevărul Adevărul,
FOTO Una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis din Romania este gravida in trei luni

Tenisul feminin romanesc va pierde, cel putin pentru o perioada, una dintre cele mai importante jucatoare din ultimii ani. continuă pe Adevărul

Tara noastra ofera una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa

Salariatii romani obtin una dintre cele mai mari majorari medii in termeni reali a salariilor din Europa, insa cresterea inflatiei va influenta negativ rata castigurilor salariale in 2018, arata rezultatele unui studiu de specialitate, publicate ieri.

Business report: Deficit de politisti in Romania? O comparatie cu tarile UE; Blestemul Autostrazii Transilvania: al patrulea constructor pleaca invins de autostrada inceputa de Bechtel;Romania - una dintre cele mai mari cresteri de salarii din Europa, tr

Tranzactiile imobiliare au totalizat 400 de milioane de euro in primul semestru. Piata devine mai lichida. Valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din. Studiu: Europa Centrala si de Est ies din zona zona low-cost. Dar Romania?Modelul de crestere economica bazat pe mana de lucru ieftina este pe cale de.

O frumoasa poveste de dragoste a luat sfarsit. Una dintre cele mai indragite cantarete a pus capat relatiei (FOTO, VIDEO)

La doar 16 ani, Ionela Covaci, o cantareata din Republica Moldova, a cucerit internetul cu talentul ei, dar si cu felul in care arata. Pana de curand aceasta traia intens o frumoasa.

Piata imobiliara traverseaza una dintre cele mai dinamice perioade de dezvoltare din istorie: de la recorduri, la proiecte ambitioase si noi hub-uri ce apar pe harta. Cum se prefigureaza 2017?

Prima jumatate a anului 2017 a fost foarte dinamica din punctul de vedere al activitatii pe piata imobiliara la nivel de Bucuresti si in tara. Noile livrari, extinderi si tranzactii au dus la cresteri considerabile in principalele sectoare .

Cele mai frumoase sate din Romania. Localitatea in care toate casele sunt pictate cu motive traditionale romanesti

Cei care inca nu si-au planificat inca vacanta din vara aceasta se pot alege destinatii de pe planuri mioritice. Lumea satelor din Romania ofera numeroase atractii pentru un concediu placut si relaxant.

VIDEO Dumitru Lupu va fi cetatean de onoare al Constantei, post-mortem. Cele mai frumoase melodii ale compozitorului

Edilii Constantei au luat decizia de a initia un proiect de hotarare pentru decernarea post-mortem a titlului de cetatean de onoare al Constantei compozitorului Dumitru Lupu.

Care sunt cele trei tipuri de oameni cele mai predispuse la infidelitate

Infidelitatea este una dintre cele mai frecvente cauze ale despartirilor si ale divorturilor. Cel mai bine vandut autor New York Times si celebru expert in dating pentru femei, Matthew Hussey, dezvaluie care sunt cele trei tipuri de oameni care sunt mai predispusi sa insele decat altii.

Pericolul tratarii cariilor la femeile insarcinate. Depresia neonatala, una dintre cele mai grele complicatii posibile

Mamele au simtit pe pielea lor ca in perioada de sarcina organismul sufera o serie de modificari, inclusiv in cavitatea bucala. Pentru a evita complicatiile, femeile care vor sa sa aiba copii ar trebuie sa isi rezolve problemele dentare inainte de sarcina.

Imagine VIRALA: Ce au in comun trei automobile Lamborghini si un tractor(FOTO, VIDEO)

Transfagarasanul, considerat unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume, a fost ales de celebrul constructor de masini de lux Lamborghini pentru filmarea ultimei reclame. Videoclipul este de senzatie. La fel s.

FOTO VIDEO Noua reclama Lamborghini filmata pe Transfagarasan. Incidentul ce putea avea urmari fatale: viteza si depasire interzisa in curba stransa

Transfagarasanul a fost folosit din nou ca fundal pentru prezentarea unor automobile de lux. De data aceasta, Lamborghini a sosit pe drumul considerat unul dintre cele mai frumoase si spectaculoase din lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )