Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTO Unde se construieste si cum va arata unul dintre cele mai moderne campusuri universitare din Romania

Adevărul Adevărul,
FOTO Unde se construieste si cum va arata unul dintre cele mai moderne campusuri universitare din Romania

Va creste suprafata campusului Universitatii Oradea cu 30%, iar municipalitatea se va implica in anii urmatori in acest proces de extindere si modernizare, prin alocarea a doua milioane de euro anual. continuă pe Adevărul

Honda Civic Type R Project P este unul dintre cele mai rapide modele pick-up

Cea mai recenta generatie Honda Civic Type R nu este doar cea mai rapida masina cu tractiune fata de pe circuitul de la Magny-Cours, dar si unul dintre cele mai rapide modele pick-up din lume in acest moment.

Fiat renunta la unul dintre cele mai CUNOSCUTE MODELE ale marcii

Vesti proaste pentru fanii masinilor produse de Fiat. Compania urmeaza sa anunte ca va renunta definitiv la productia modelului Punto, unul dintre cele mai populare modele ale marcii, din cauza vanzarilor.

Unde se construieste si cum va arata unul dintre cele mai moderne campusuri universitare din Romania

Va creste suprafata campusului Universitatii Oradea cu 30%, iar municipalitatea se va implica in anii urmatori in acest proces de extindere si modernizare, prin alocarea a doua milioane de euro anual.

Presa internationala: Decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi ofera ministrului Justitiei un control mai mare asupra procurorilor n unul dintre cele mai corupte state din UE

Presa internationala scrie ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa demita procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru a rezolva un conflict institutional cu Guvernul, in urma deciziei Curtii Constitutionale, ceea ce ii va face pe procurori vulnerabili presiunilor politice. Asta, in ciuda protestelor opozitiei, a pozitiei comunitatii internationale si a manifestatiilor de strada.

ULTIMA ORA: Accident CUMPLIT in Romania! Este unul dintre cele mai GRAVE din Banat! Bilantul MORTILOR

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

Faze tari: O inovatie poate face ca unul dintre cele mai grave tipuri de cancer sa devina istorie; Cea mai indrazneata procedura medicala: un creier creat de la zero; Raspunsul MAI la intrebarea Pot sa beau 3 beri fara sa patesc nimic?

Ovidiu Sarpe, romanul care a fugit pe vas in Marea Britanie, in anii '80. Acum detine mai multe afaceri romanesti Ovidiu Sarpe a fugit pe un vas in Marea Britanie si in 40 de ani a. Neurochirurgii au dezvaluit secretul din spatele miscarii lui Michael Jackson. Cum a reusit artistul sa sfideze gravitatia In 1987, videoclipul muzical Smooth Criminal al lu.

Unul dintre autorii atacului cibernetic comis asupra grupului Yahoo, condamnat la cinci ani de nchisoare

Un canadian acuzat ca a fost unul dintre piratii aflati la originea unui atac cibernetic de amploare comis asupra grupului Yahoo in 2014 a fost condamnat marti la cinci ani de inchisoare, a anuntat Departamentul de Justitie al Statelor Unite, citat de AFP.

Unde ajung banii stransi in fiecare an in Fontana di Trevi, Roma

In Roma se afla unul dintre cele mai vizitate monumente din lume Fontana di Trevi, construita in 1762 unde ajung in fiecare an mai mult de 5,5 milioane de turisti. Se spune ca daca ajungi la Fontana di Trevi si arunci cu mana dreapta peste umarul stang o moneda inseamna ca te vei intoarce la Roma, daca o arunci si pe a doua vei gasi dragostea, iar a treia te vei casatori.

O actrita celebra din America a vizitat unul dintre cele mai frumoase orase din Romania

O cunoscuta actrita americana a vizitat unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Vanessa Hudgens, starul din celebrele filme din seria High School Musical a postat pe Instagram mai multe fotografii din centrul orasului Oradea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )