Libnet.ro
UNICEF

21:00

FOTO Uraganul Ophelia a ajuns in Europa. Alerta in Irlanda si in Marea Britanie. O femeie a murit dupa ce un copac i-a cazut peste masina

România Liberă România Liberă,
FOTO Uraganul Ophelia a ajuns in Europa. Alerta in Irlanda si in Marea Britanie. O femeie a murit dupa ce un copac i-a cazut peste masina

Uraganul Ophelia, format in Oceanul Atlantic, a ajuns in Irlanda, luni dupa-amiaza, iar o femeie a fost ucisa dupa ce un copac a fost doborat de furtuna peste masina ei. continuă pe România Liberă

FOTO Uraganul Ophelia a ajuns in Europa. Alerta in Irlanda si in Marea Britanie. Trei oameni au murit

Furtuna Ophelia a provocat luni moartea a trei persoane in Irlanda, lovind coasta de vest a tarii cu rafale de vant de pana la 150km/h care au dus la prabusirea a numerosi copaci si la intreruperea curentului electric.

Alerte meteo. Uraganul Ophelia se apropie de Europa

Politia Metropolitana e emis un avertisment meteorologic sever, dupa ce Uraganul Ophelia se apropie tot mai mult de Marea Britanie.

Uraganul Ophelia provoaca fenomene neobisnuite in Europa! Cum arata Soarele (VIDEO)

Stare de alerta in Europa! Marea Britanie si Irlanda se pregatesc de dezastru. Cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani va lovi luni coasta de vest a continentului. Uraganul Ophelia a provocat deja.

FOTO Apus rosiatic in Romania, cer galben si soare sangeriu in Marea Britanie: legatura cu uraganul Ophelia

In Marea Britanie, Soarele a devenit sangeriu, iar cerul a capatat o nuanta galbuie. Imaginile postate pe retelele sociale au starnit nelipsitele comentarii apocaliptice, in timp ce uraganul Ophelia lovea Irlanda si vestul Marii Britanii. Duminica seara, in Romania, un fenomen asemanator s-a petrecut la apus, cand cerul a capatat nuante spectaculoase de mov si rosu.

Alerta in Irlanda! Uraganul Ophelia a lovit vestul tarii: Trei oameni au murit (VIDEO)

Stare de alerta in Europa! Uraganul Ophelia a lovit coasta vestica a Irlandei, trei oameni fiind ucisi in ultimele ore dupa ce au fost loviti de copaci smulsi de vantul puternic, informeaza Reute.

ALERTA! Dupa SUA a venit randul Europei: Uraganul Ophelia se apropie de continent! (VIDEO)

Politia Metropolitana e emis un avertisment meteorologic sever, dupa ce Uraganul Ophelia se apropie tot mai mult de Marea Britanie, scrie The Telegraph. Au fost emise avertizari cu privire la rafale de vant de.

Uraganul Ophelia, cea mai puternica furtuna din ultimii 50 de ani. Rafale de vant de pana la 150km/h. Trei oameni au murit in Irlanda

Uraganul Ophelia a facut ravagii si in Irlanda. O femeie a murit dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla impreuna cu o alta femeie de 50 de ani, care a supravietuit miraculos,.

Uraganul Ophelia a facut ravagii in Irlanda

Uraganul Ophelia a facut ravagii si in Irlanda. O femeie a murit dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla impreuna cu o alta femeie de 50 de ani, care a supravietuit miraculos,.

VIDEO Uraganul Ophelia a lovit Irlanda: 3 morti, scoli inchise, peste 300.000 de locuinte fara energie electrica

3 oameni - o femeie si doi barbati - au murit luni loviti de copaci smulsi de vantul puternic dupa ce uraganul Ophelia, format in Oceanul Atlantic, a lovit coasta vestica a Irlandei, scolile au fost inchise, peste 360. 000 de locuinte si sedii de firme au ramas fara energie electrica, iar aproximativ 170 de zboruri au fost anulate, relateaza Reuters.

Uraganul Ophelia se indreapta spre Europa. Unde va lovi furtuna tropicala

Uraganul Ophelia este furtuna care s-a format cel mai recent in Atlantic, dar traseul acestuia este diferit de cel pe care l-au anticipat meteorologii. Acesta si-a modificat directia si se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )