Libnet.ro
UNICEF

15:00

FOTO. Vanghelie, atac dur la Ponta din spatele gratiilor. Cum planuia PSD decapitarea DNA, SRI si SIE

România Liberă România Liberă,
FOTO. Vanghelie, atac dur la Ponta din spatele gratiilor. Cum planuia PSD decapitarea DNA, SRI si SIE

Marian Vanghelie lanseaza un atac dur la Victor Ponta, prin intermediul unui mesaj semnat de Echipa de comunicare. Primarul suspendat al Sectorului 5 face dezvaluiri din interiorul PSD, sustinand ca Ponta planuia sa-i inlature pe Coldea si Kovesi, sa-l numeasca pe Gabriel Oprea sef la SRI si pe Ilie Sarbu sef al SIE. continuă pe România Liberă

Stiinta din spatele orientarii sexuale: homosexualitatea nu e o alegere [VIDEO]

Orientarea sexuala e un subiect controversat, pentru care au fost incercate o multime de explicatii. inainte de a blama ceva ce nu putem intelege, poate ca ar trebui sa luam in seama perspectiva stiintifica. in 2014, cercetatorii au confirmat ca exista o legatura intre homosexualitate si o regiune cromozomala specifica. De asemenea, interactiunea complexa intre [] Stiinta din spatele orientarii sexuale: homosexualitatea nu e o alegere [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dan Voiculescu, scrisoare pentru Victor Ponta: Nu fiti populisti pretinzand ca va pasa de oameni

Dan Voiculescu i-a adresat, din spatele gratiilor, o scrisoare premierului Victor Ponta. Omul de afaceri afaceri prezinta situatia economica a Romaniei si ii cere primului ministru sa ia masuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )