Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO La Victorias Secret, frumusetea nu este cea mai importanta: care sunt calitatile unui inger sexy

Adevărul Adevărul,
FOTO La Victorias Secret, frumusetea nu este cea mai importanta: care sunt calitatile unui inger sexy

Aproape 500 sute de modele se inscriu anual la castingul pentru show-ul Victorias Secret, care are loc in noiembrie, fiind difuzat la televiziune in decembrie. Echipa ingerilor este formata din 14 manechine carora li se alatura fete noi, recent alese si anuntate. Desi poate sa para surprinzator, un chip placut si un corp armonios nu sunt de ajuns pentru a intra in echipa celor mai frumoase fete, cerintele fiind mult mai complexe. continuă pe Adevărul

BACALAUREAT 2017. Care este cea mai mare nota luata la examen

Absolventii de liceu au aflat, vineri, notele la cea ce-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat. Cea mai mare nota obtinuta este 9,71 si a fost obtinuta de o eleva din judetul Iasi, de la profilul filologie. Nici un absolvent nu a reusit sa ia media 10.

Raportul ANPC privind controalele la banci. Lipseste cea mai importanta informatie: numele bancilor cu nereguli

Raportul ANPC privind controalele la banci a fost publicat, insa din el lipseste fix informatia care intereseaza pe toti romanii care au conturi bancare: numele bancilor unde inspectorii ANPC au.

RETETA VIDEO Cea mai simpla metoda de a prepara o zacusca delicioasa, dupa o reteta recomandata de Horia Virlan

Se apropie toamna si orice gospodina stie ca este perioada optima in care trebuie sa mearga la piata sa se aprovizioneze pentru a inceape sa umple camara cu dulceturi, gemuri, conserve, sucuri. Daca v-ati propus sa includeti printre preparate si traditionala zacusca, Maestrul Horia Virlan ne invata cea mai simpla varianta de a o gati.

Cea mai scumpa ciocolata din lume! Se gaseste numai in cateva magazine din lume

Daca vreti sa degustati cea mai fina ciocolata din lume trebuie sa faceti economii. Si asta pentru ca nu oricine isi permite o asa delicatesa. Acesta este cel mai scump desert din lume! O singura.

Sony a lansat cea mai mare boxa Bluetooth si e foarte colorata

Este putin probabil sa ai nevoie de o boxa atat de mare, dar cei de la Sony au dezvaluit la IFA 2017 un mastodont cu numele MHC-V90W. in cazul in care te-ai frustrat un pic la cea mai recenta petrecere din cauza experientei audio pe care ai oferit-o musafirilor, exista o alternativa foarte interesanta creata [].

Cum alegem cea mai buna apa de baut. Sase ponturi recomandate de experti

Industria apei imbuteliate a luat amploare in ultimii ani, rafturile magazinelor fiind doldora de sortimente la preturi diferite. Cu toate acestea, apa imbuteliata nu este intotdeauna cea mai sanatoasa alegere, lucru dovedit de rezultatele controalelor facute in ultimii ani de catre specialistii de la Protectia Consumatorilor.

Care este cel mai sigur loc din avion? Dezvaluirea facuta de o stewardesa

Cu siguranta, atunci cand calatoriti cu avionul v-ati intrebat adesea care este cel mai sigur loc. Beth Blair, o fosta stewardesa, a dezvaluit secretul, intr-un interviu pentru.

Ministrul Ilan Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare; 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si 150 euro in Germania

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 euro in Marea Britanie si cat 150 euro in Germania, a declarat, joi, Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, potrivit Agerpres.

Laufer: Valoarea banilor in Romania este mult mai mare, 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie

Valoarea banilor in Romania este mult mai mare decat afara, iar 100 de euro valoreaza cat 200 de euro in Marea Britanie si cat 150 de euro in Germania, a.

Ilinca Vandici, despre cea mai frumoasa experienta din viata ei (FOTO)

Ilinca Vandici a devenit in urma cu putin timp mama si este foarte fericita alaturi de iubitul ei, Andrei Neacsu. La doar o luna de cand a nascut, prezentatoarea tv s-a intors pe platourile de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2278 seconds )