Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Accident cumplit pe DN2 A. Un TIR a spulberat un microbuz: 10 persoane au murit si alte 7 au fost ranite. in ce stare sunt supravietuitorii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Accident cumplit pe DN2 A. Un TIR a spulberat un microbuz: 10 persoane au murit si alte 7 au fost ranite. in ce stare sunt supravietuitorii

Accident cumplit de circulatie in judetul Ialomita. Zece persoane au murit si alte 7 au fost ranite intr-o coliziune dintre un microbuz, in care se aflau 17 pasageri, si un TIR care a patruns pe contrasens. Nenorocirea a avut loc pe DN2A, sat Sf. Gheorghe, comuna Balaciu, sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei 05. Pasagerii din microbuz erau din Ialomita si se indreptau catre locurile de munca din Bucuresti. continuă pe Adevărul

VIDEO Accident grav pe DN1C. Soferul unui microbuz a murit, iar doi pasageri au fost raniti dupa ce vehiculul s-a lovit de un stalp

Un microbuz care transporta mai multi pasageri din Republica Moldova a fost implicat intr-un accident grav, in noaptea de vineri spre sambata, in apropierea localitatii Bunesti.

VIDEO Accident cumplit cu un TIR si un microbuz: doi oameni au murit pe loc, iar alti doi sunt in stare grava

Accident mortal pe DN 66. Doi oameni au murit, iar alti doi au fost grav raniti vineri dmineata, in impactul dintre un microbuz si un camion.

Accident CUMPLIT in Ialomita: 10 morti si 7 raniti. Victimele lucrau la un supermarket din Capitala. Imagini de la locul tragediei (FOTO, VIDEO)

30Ancheta in cazul teribilului accident din Ialomita este in plina desfasurare. Este foarte dificil ca politistii sa stabilieasca cu exactitate ce s-a intamplat, pentru ca niciunul dintre so.

Accident CUMPLIT la Arad. Intervine elicopterul SMURD. BILANTUL VICTIMELOR (FOTO)

Accident rutier intre un autotren si o autobasculanta incarcatacu piatra, vineri, in judetul Arad. Traficul este blocat la ora transmiterii acestei stiri pe DN 7, anunta ISU Arad.

ACCIDENT cumplit in SHOWBIZ! Dani Otil e de nerecunoscut! Imagini de GROAZA

Dani Otil a avut parte de aparitia zilei dupa ce in weekend a suferit un accident la raliu. BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE FOTO) in ciuda.

Accident cumplit intre Slobozia si Urziceni: 10 morti si 7 raniti

Zece persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier produs sambata dimineata.

Accident cumplit de circulatie in Bistritia. Modul ireal in care a murit soferul unei masini

Un alt accident grav de circulatie a avut loc sambata dimineata in Bistrita-Nasaud, in localitatea Prundul Bargaului. Un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite. Soferul care a.

Accident cumplit de circulatie in Bistrita. Modul ireal in care a murit soferul unei masini

Un alt accident grav de circulatie a avut loc sambata dimineata in Bistrita-Nasaud, in localitatea Prundul Bargaului. Un barbat a murit si alte sase persoane au fost ranite. Soferul care a.

VIDEO Accident grav pe DN65, in judetul Arges. Patru victime au fost preluate de ambulante

Un grav accident rutier a avut loc joi, pe DN65, in comuna argeseana Lunca Corbului. Patru ambulante au intervenit pentru preluarea victimelor. Un barbat e in stare grava.

inca o manastire MISTUITA de flacari. Incendiu DEVASTATOR la lacasul de cult Sf. Ap. Filip din Adamclisi (FOTO, VIDEO)

Incendiu devastator, vineri, la Manastirea Sf. Ap. Filip din localitatea Adamclisi, judetul Constanta. - GALERIE FOTO Tragicul incident vine la doar o zi dupa ce biserica unitariana din Sanmiclaus a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )