Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Pakistan. Cel putin 11 persoane au murit

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Pakistan. Cel putin 11 persoane au murit

Cel putin 11 persoane au murit si alte cateva zeci au fost ranite, joi dimineata, intr-o gara din localitatea pakistaneza Karachi, dupa ce doua trenuri s-au ciocnit. continuă pe România Liberă

Accident de tren in Pakistan; cel putin 19 morti

Cel putin 19 persoane au murit in orasul-port Karachi, din sudul tarii, intr-un accident de tren, au anuntat astazi oficiali pakistanezi citati de Associated Press.

Grav accident feroviar in Pakistan: Zeci de morti si raniti in urma ciocnirii a doua trenuri (VIDEO)

Accident teribil, joi, in Pakistan. Doua trenuri s-au ciocnit in orasul-port Karachi, provocand cel putin 17 morti si peste 50 de raniti, scrie dunyanews. tv. Printre cei care si-au pierdut.

FOTO+VIDEO. China a prezentat oficial cel mai mare hidroavion din lume, AG 600. El va transporta materiale pentru construirea insulelor artificiale

China a prezentat oficial un nou model de hidroavion, denumit AG 600, considerat a fi cea mai mare aeronava de acest tip din lume.

Atac la un mall din Canada: Cel putin o persoana a fost ucisa si alte doua au fost ranite(FOTO)

Atac intr-un centru comercial din orasul canadian Vancouver. Cel putin o persoana a murit, iar alte doua au fost spitalizate, dupa o altercatie dintre doua grupuri, informeaza.

CRUZIME fara margini: Au oparit de vii cel putin 10 pisici

Cel putin zece pisici au fost oparite de vii, in apropierea unor blocuri din cartierul Siderurgistilor din Galati, informeaza Europa Fm. Animalele oparite au fost gasite de locatarii blocului. Ranile.

China: cel putin 15 mineri morti si 18 dati disparuti in urma unei explozii la o mina de carbune

Cel putin 15 mineri au decedat si 18 sunt dati disparutiin urma unei explozii la o mina de carbuneprodusa luni, cu putin inainte de amiaza, in regiunea Chongqing,.

Nigeria: Cel putin noua morti in urma unui atentat al gruparii teroriste Boko Haram

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata intr-un atentat atribuit organizatiei extremiste Boko Haram, dupa ce un microbuz a explodat marti la un punct de control militar din nord-estul Nigeriei, anunta.

Presedintele Siriei acuza SUA ca urmaresc inlaturarea sa, anuntand ca va ramane in fruntea statului pana, cel putin, in 2021

Bashar al-Assad, presedintele Siriei, a afirmat ca va ramane la putere pana, cel putin, 2021 cand i se va incheia actualul mandat. Acesta a refuzat sa-si asume vreo responsabilitate pentru razboiul civil.

Atac intr-un mall din Canada. Cel putin o persoana a murit, iar alte doua sunt in stare critica

Cel putin o persoana a murit, iar alte doua au fost transportate de urgenta la spital dupa ce au fost injunghiate intr-un atac care a avut loc intr-un mall din Canada.

FOTO+VIDEO. Vladimir Putin devine si mai dominator la frontiera Romaniei. Despotul de la Moscova trimite inca doua submarine in Marea Neagra, din noua clasa Varshavyanka. Vor fi operationale in cel mult doua luni

Fortele Navale ale Rusiei au primit in dotare cel de-al cincilea submarin din clasa Varshavyanka, acesta trecand cu succes testele de certificare, au anuntat viceamiralul Alexander Fedotenkov, comandantul adjunct al Fortelor Navale ale Rusiei, si Alexander Buzakov, directorul santierului naval din Sankt Petersburg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )