Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO VIDEO Alba Iulia in 1993, un oras care incerca sa se desparta de lunga perioada comunista

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Alba Iulia in 1993, un oras care incerca sa se desparta de lunga perioada comunista

Alba Iulia era in anul 1993 un oras, resedinta de judet, care incerca sa isi gaseasca propriul drum dupa lunga perioada cenusie a regimului comunist. continuă pe Adevărul

FOTO Cetatea Alba Carolina, luminata feeric in noaptea dintre ani. Aproape 2.000 de oameni au sarbatorit in strada

Circa 2. 000 de locuitori din Alba Iulia si tursti au petrecut momentul trecerii in Noul An in Piata Cetatii unde au asistat la focul de artificii organizat de primarie.

Fotografia din Alba Iulia inclusa intr-un top al celor mai uimitoare imagini din istorie. Ce rol a avut Ceausescu in realizarea imaginii

In anul 1987, la Alba Iulia se derula unul dintre cele mai grandioase proiecte ingineresti din Epoca de Aur. Cu tehnologii suta la suta romanesti, un bloc in greutate de peste 7. 000 de tone a fost taiat in doua si translatat pe o distanta de peste 70 de metri. Fotografia care a surprins bloc in timp ce era mutat a fost pe primul loc intr-un top al celor mai uimitoare fotografii din istorie.

Aproximativ 20 de persoane cazate la o pensiune din Alba Iulia, la spital cu toxiinfectii alimentare

Aproximativ 20 de persoane cazate la o pensiune din Alba Iulia au ajuns la spital in primele zile ale noului an, avand simptome de toxiinfectie alimentara, cel mai probabil din cauza mancarii de la petrecerea din noaptea de Revelion, scrie News. ro. Directia de Sanatate Publica Alba a deschis o ancheta in acest caz si a prelevat probe din mancarea servita la petrecerea la care au luat parte aproape 250 de oameni.

Revelion incheiat la spital pentru mai multi petrecareti de la o pensiune din Alba Iulia. Oamenii au acuzat probleme digestive si au chemat salvarea

Revelion cu probleme la o pensiune din Alba Iulia. Mai multe persoane au ajuns in noaptea de Anul Nou la spital acuzand probleme digestive.

Revelion cu spectacol de artificii in Piata Cetatii din Alba Iulia

In noaptea dintre ani, la Alba Iulia se va organiza un spectacol de artificii corelate pe muzica, avand ca tema Revelion Romania Epic 2017 2018.

FOTO VIDEO Ce se ascunde in spatele protestelor din Iran

Mii de iranieni demonstreaza de aproape o saptamana, denuntand coruptia si conditiile de trai. in urma confruntarilor cu fortele de ordine, cel putin 20 de oameni au murit, iar autoritatile dau vina pe agentii puterilor straine. Analistii sustin ca protestele au fost provocate de fortele conservatoare, dar au fost deturnate de reformisti, care se opun regimulului ayatollahului Ali Khomeini.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )