Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO VIDEO Antrenament pentru parada militara de la Alba Iulia. Ultimele pregatiri pentru Ziua Nationala

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Antrenament pentru parada militara de la Alba Iulia. Ultimele pregatiri pentru Ziua Nationala

Primul antrenament general pentru ceremonia militara ce va avea loc pe 1 Decembrie la Alba Iulia a avut loc miercuri, 28 noiembrie. continuă pe Adevărul

FOTO Imagini feerice cu Monumentul si Podul Unirii de la Alba Iulia. Orasul Marii Uniri este pregatit pentru sarbatoarea Centenarului

Cele mai spectaculoase investitii dedicate Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia, Monumentul Unirii si Podul Unirii, au fost finalizate. Imagini nocturne cu cele doua proiecte finantate de Ministerul Culturii arata faptul ca zona s-a transformat radical si va fi un punct de atractie turistica.

Parada militara de la Alba Iulia dedicata Centenarului Marii Uniri, condusa de un general decorat de doua ori cu Ordinul Virtutea Militara si de Armata SUA

Parada militara de la Alba Iulia dedicata Centenarului Marii Uniri va fi condusa de un general decorat de doua ori cu Ordinul Virtutea Militara si de Armata SUA. Generalul de brigada dr. Virgil-Ovidiu.

Parada spectaculoasa cu tehnica de lupta si avioane F16, de 1 Decembrie, la Alba Iulia. Generalul decorat de Armata SUA care va conduce ceremonialul militar

Parada militara de la Alba Iulia ce va fi organizata in 1 decembrie 2018 va fi una impresionanta. Pe langa cei circa 2. 000 de militari de la MApN si MAI, vor defila mijloace de tehnica militara si, daca vremea va permite, spatiul aerian va fi strabatut de avioane.

FOTO Mii de romani din diaspora, la Alba Iulia pentru Ziua Nationala a Romaniei: Mergem la sarbatoarea Marii Uniri, nu la protest

Mii de romani din diaspora vin la Alba Iulia pentru a fi prezenti la manifestarile de Ziua Nationala programate sambata, 1 Decembrie.

FOTO Cum ajuta un grup de muncitori din Vietnam la sarbatoarea romanilor de la Alba Iulia, din ziua de 1 Decembrie

Un grup de muncitori din Vietnam lucreaza din greu pentru ca romanii sa sarbatoreasca in cele mai bune conditii Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia.

FOTO Cum ajuta un grup de muncitori din Vietnam la sarbatoarea Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia

Un grup de muncitori din Vietnam lucreaza din greu pentru ca romanii sa sarbatoreasca in cele mai bune conditii Centenarul Marii Uniri la Alba Iulia.

Romania falocratica: Monumentul Unirii de la Alba Iulia, comparat cu un penis de catre internauti (FOTO)

Proaspat inauguratul Monument al Marii Uniri de la Alba Iulia are parte de o mediatizare neobisnuita pe popularul site web 9gag. com. Administratorii platformei au publicat o fotografie trucata, in.

Centenarul sarbatorit la Vaslui cu parada militara spectaculoasa. Sute de militari si forte MAI vor defila pe artera principala a municipiului

De 1 Decembrie, in municipiul Vaslui, va avea loc o parada militara de anvergura, cu tehnica specifica, sute de militari si forte din cadrul structurilor Ministerului de Interne urmand a defila pe strada Stefan cel Mare.

Ce n-au promis romnii ungurilor la Alba Iulia?

N-am cum sa identific acum daca ar sti cineva, sa-mi spuna) cine anume dintre unguri si cind a lansat pentru prima data in ultimii o suta de ani ideea promisiunilor de la Alba Iulia, indeplinirea carora o tot asteptam degeaba din 1 decembrie 1918 dar noi, ungurii, nu ne lasam pina cind acestea nu vor fi indeplinite pina la ultima iota, fiindca daca odata ne-au promis ceva in mod oficial, apoi sa si respecte asta). in orice caz, cel putin din decembrie 1989 incoace pentru noi e aproape o mantra sfinta ca romanii nu si-au onorat promisiunile, si e de-a dreptul incredibil ca in atita timp sa nu-i cada fisa nimanui ca noua acolo nu ni s-a promis absolut nimic, fiindca acei romani adunati la Alba Iulia nici n-aveau cum sa faca asta, nici cu cea mai mare bunavointa, fiindca nu erau in situatia sa ne poata ei promite ceva noua.

Familia Regala se va afla la Alba Iulia de 1 Decembrie: Detaliul surprinzator al vizitei in orasul Marii Uniri

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu se vor afla la Alba Iulia de 1 Decembrie. Membrii Familiei Regale vor calatori cu Trenul Regal pana la Alba iulia pentru a participa la ceremoniile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )