Libnet.ro
UNICEF

06:30

FOTO VIDEO Apple CarPlay - iPhone-ul de pe bord explicat de , Mercedes si Volvo

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Apple CarPlay - iPhone-ul de pe bord explicat de , Mercedes si Volvo

Apple a anuntat la inceputul saptamanii sistemul CarPlay, care se integreaza la consola centrala a masinilor si o transforma intr-un adevarat iPhone. CarPlay va fi disponibil prima oara pe Volvo, si Mercedes, iar suedezii au adus deja prima masina la Geneva Motor Show. continuă pe Adevărul

Volvo ne explica ce inseamna Apple CarPlay [VIDEO]

La mai putin de 24 de ore dupa anuntul oficial, tehnologia Apple CarPlay a fost detaliata de Volvo printr-un clip explicativ. La inceputul acestei saptamani, cei de la Apple au anuntat extensia sistemului de operare iOS creata pentru masini. Aceasta poarta numele de Apple CarPlay si este de fapt un joc de cuvinte pornind de la tehnologia de streaming a gigantului intitulata AirPlay. CarPlay este o interfata care in prima etapa va fi instalata pe masini de la , Volvo [].

FOTO Apple pune iPhone-ul pe bordul tau. CarPlay transforma orice masina intr-un gadget cu iOS, controlat de Siri

Apple a anuntat astazi la Geneva Motor Show introducerea sistemului CarPlay. Acesta aduce experienta iOS 7 pe bordul masinilor, iar Apple a facut mai multe parteneriate cu producatori din domeniu.

FOTO Erare humanum est. Motto-ul Penitenciarului Poarta Alba, noua casa a greilor din fotbal

Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta devine resedinta unor nume grele din fotbalul romanesc. Dupa Gigi Becali, verii Ioan Giovanni si Victor Becali, precum si finul Cristian Borcea, vor sa-si ispaseasca pedeapsa la Poarta Alba. Puscaria situata la 23 kilometri de municipiul Constanta are motto-ul Erare humanum est. Errare humanum est inseamna A gresi este omeneste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )