Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO + VIDEO. Aproximativ 50.000 de persoane au tinut un moment de reculegere pentru victimele atacului armat din Orlando

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Aproximativ 50.000 de persoane au tinut un moment de reculegere pentru victimele atacului armat din Orlando

Zeci de mii de persoane s-au adunat, duminica seara, in orasul american Orlando, pentru a aduce un omagiu victimelor atacului armat care a avut loc in urma cu o saptamana, intr-un club frecventat de persoane din comunitatea LGBTQ. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Sute de persoane si-au facut tatuaje, in semn de solidaritate cu victimele atacului armat din Orlando

Sute de persoane au decis, duminica, sa isi faca tatuaje in semn de solidaritate cu victimele atacului armat din orasul american Orlando. Un salon de tatuaje din orasul in care a avut loc tragedia in care au murit 49 de persoane a promis ca va dona banii obtinuti familiilor victimelor.

FOTO + VIDEO: Ciocniri violente intre politie si un grup de sustinatori ai comunitatii LGBTQ, in Istanbul

Fortele de ordine au intervenit, duminica dupa-amiaza, cu gaze lacrimogene, in Istanbul, unde aproximativ 50 de persoane urmau sa participe la un mars organizat de comunitatea LGBTQ, desi acesta fusese interzis.

Protest extrem in Capitala: Un barbat mascat, aflat la blaconul de la etajul 16 al Hotelului Intercontinental, ameninta ca se sinucide (FOTO, VIDEO)

00 Barbatul cere ca reprezentantii presei sa discute cu el, spunand ca aceasta este singura metoda prin care ar putea renunta la acest gest. in acest moment, intreg perimetrul este.

Un autocar care transporta elevi s-a rasturnat pe DN1, in judetul Brasov. Patru persoane au murit si alte 16 au fost ranite grav. Surse: Autocarul era supraincarcat (FOTO, VIDEO)

30 Liviu Constantin Naghi, purtator de cuvant al IPJ Brasov, a declarat, pentru Stirile B1 TV, ca in autocar se aflau 28 de persoane, dintre care patru au murit, trei se afla in afara.

FOTO + VIDEO: Modelul Andreea Diaconu atrage toate privirile pe strazile din New York

Un model roman face senzatie pe Wall Street, intr-o inregistrare video publicata de revista Vogue pe contul de YouTube.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )