Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO + VIDEO. Atac armat intr-o parcare din orasul american Houston. Cel putin sapte persoane ar fi ranite

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Atac armat intr-o parcare din orasul american Houston. Cel putin sapte persoane ar fi ranite

Un atac armat a avut loc, luni, intr-o parcare din orasul american Houston. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Atac armat la un mall din SUA. Trei persoane au murit, una a fost grav ranita. Atacatorul este cautat de politie

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui atac armat care a avut loc la un mall din statul american Washington, au anuntat autoritatile locale.

Cinci morti, in urma unui atac armat intr-un mall din statul american Washington

Bilantul atacului armat de la mallul din Burlington a ajuns la cinci, dupa ce barbatul grav ranit in atac, si care a fost transportat de urgenta la un spital din Seattle, a decedat.

Atac armat intr-un supermarket din Franta. Procurori: A fost o disputa privata, nu un act terorist

45: Autorul atacului de la un supermarket din Franta, care a ranit grav doua persoane, s-a predat UPDATE: Procurorii francezi au transmis ca, din primele informatii, se pare ca atacul de la.

Atac armat intr-un supermarket din Franta. Doua persoane au fost ranite grav

Un barbat a deschis focul luni in fata unui supermarket din Port-Marly, localitate situata la 30 km vest de Paris, si a ranit grav doua persoane, informeaza Le Parisien pe site-ul sau de internet si.

UPDATE Atac armat intr-un centru comercial din statul american Washington: 5 oameni au murit

Un barbat inarmat a deschis focul vineri seara intr-un centru comercial din statul american Washington, omorand patru femei si ranind grav o a cincea persoana, care a murit ulterior la spital. Atacatorul a fugit si este cautat de Politie. Incidentul armat s-a petrecut la Cascade Mall din orasul Burlington, la 110 kilometri nord de Seattle, anunta AFP.

Atac armat langa un mall din Houston. Cel putin sase oameni au fost raniti (VIDEO)

UPDATE: Autorul atacului din Houston a murit in urma schimbului de focuri, informeaza RT. Informatia a fost confirmata de fortele de politie. Cel putin sase oameni au fost raniti dupa ce un.

Atac armat langa un mall din Houston

La ora locala 6:30, politia a fost alertata ca un barbat afro-american inarmat a tras mai multe focuri de arma in apropiere de un mall din sud-vestul orasului Houston.

SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

Un individ a produs un atac armat intr-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, unde a reusit sa impuste mortal cel putin patru persoane. Atacatorul a reusit sa fuga de la locul.

Atac armat intr-un centru comercial din Houston. Cel putin sapte persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite si atacatorul a fost impuscat de fortele de ordine intr-un incident armat la Houston, Statele Unite, relateaza postul de televiziune ABC. Politia se afla in.

UPDATE: Atac armat intr-un centru comercial din Washington. Bilantul a ajuns la cinci morti

Un barbat a impuscat mortal vineri seara patru persoane si a ranit o alta persoana intr-un centru comercial din statul Washington, in nord-vestul SUA, iar apoi a reusit sa fuga, a anuntat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )