Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTO VIDEO Autospeciale de interventie noi pentru ISU Vrancea

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Autospeciale de interventie noi pentru ISU Vrancea

6 autospeciale noi au fost predate astazi Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Anghel Saligny al judetului Vrancea, care isi imbunatateste astfel capacitatea si calitatea sistemului de interventii in situatii de urgenta si acordarea primului ajutor calificat. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Spaniolii se lupta pentru dreptul de a protesta

Mii de spanioli au ocupat strazile din capitala Madrid, sambata spre duminica, si au protestat fata de o propunere de lege criticata mai ales pentru ca ar putea duce la pedepsirea aspra a manifestantilor care iau parte la proteste neautorizate. Activistii au acuzat parlamentul spaniol ca limiteaza drepturile oamenilor din cauza propunerii de a majora amenzile.

FOTO VIDEO Povestea de basm a Evei Labadi, artista care a parasit Canada pentru Romania si i-a cucerit pe copii

Eva Labadi Megyes este actrita, regizoare, realizatoare de emisiuni pentru copii si, din 2011, noul manager al Teatrului de papusi Merlindin Timisoara.

FOTO VIDEO Craciun nebun cu Mosi dezbracati si Craciunite sexy

Mosi Craciun in pielea goala sau beti fac echipa cu Craciunite sexy in cadrul unor manifestari anuale devenite traditie pentru locuitorii din sute de orase raspandite in toata lumea.

FOTO VIDEO Adevarul despre Pungesti. Americanii, gazele si razesii din Silistea

O echipa Adevarul a mers la Pungesti, judetul Vaslui, si va prezinta tabloul general al situatiei provocate de inceperea lucrarilor pentru explorarea gazelor de sist in comuna.

FOTO VIDEO Mascatii au invadat Vasluiul. Datini si obiceiuri de iarna in centrul orasului

Astazi, pret de cateva ore, Piata Civica a municipiului Vaslui a devenit neincapatoare pentru sutele de oameni care s-au inghesuit sa vada trupele de mascati si de colindatori veniti din toate colturile judetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )