Libnet.ro
UNICEF

22:01

FOTO VIDEO O batrana a ajuns la spital dupa ce casa i-a fost distrusa de o explozie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O batrana a ajuns la spital dupa ce casa i-a fost distrusa de o explozie

O batrana in varsta de 80 de ani a ajuns la spital, dupa ce locuinta sa a fost distrusa de o explozie. Potrivit pompierilor este vorba de acumulari de gaze la o butelie defecta. continuă pe Adevărul

Maradona a ajuns la spital, dupa victoria Argentinei in fata Nigeriei

Fostul mare fotbalist argentinian Diego Armando Maradona 57 de ani) s-a comportat foarte ciudat atat in timpul meciului castigat de pume cu Nigeria, 2-1, cat si dupa, cand a fost nevoit sa fie carat pe.

Vila Simonei Halep a fost construita dupa Casa Alba (FOTO)

Vila din Constanta a Simonei Halep a fost construita dupa Casa Alba, imobilul fiind un obiectiv turistic in localitate. Locuinta este de tipul D+P+1, constructia acesteia demarand in anul 2015 si.

Imagini dramatice cu Diego Maradona: Fostul mare fotbalist a fost carat pe brate si dus de urgenta la spital, la finalul meciului Argentina- Nigeria (FOTO, VIDEO)

Diego Armando Maradona a reusit sa fure toata atentia presei sportive dupa calificarea dramatica a Argentinei in optimile Campionatului Mondial. Din pacate pentru el, din cauza probelor de sanatate si.

Sediul PSD Sector 2, vandalizat: Ce mesaje au aparut pe imobil (FOTO, VIDEO)

Sediul PSD Sector 2 a fost umplut cu mesaje in noaptea de luni spre marti. Printre acestea se numara si o zvastica nazista, cat si injuraturi. Foto: stiripesurse. ro Rodica Nassar,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )