Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO. Cannes 2016: Woody Allen aduce atmosfera anilor 30 in deschiderea festivalului

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Cannes 2016: Woody Allen aduce atmosfera anilor 30 in deschiderea festivalului

Cel mai nou film regizat de Woody Allen Cafe Society deschide, miercuri seara, cea de-a 69-a editie a Festivalului de la Cannes, in care joaca actorii Kristen Stewart, Blake Lively si Jesse Eissenberg. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO. Eurovision 2016: Care sunt primele zece tari finaliste

Prima semifinala a editiei de anul acesta a concursului Eurovision a avut loc, marti seara, la Stockholm. Astfel, primele 10 tari care s-au calificat in marea finala sunt: Austria, Armenia, Azerbaijan, Croatia, Cipru, Cehia, Ungaria, Malta, Rusia si Olanda, informeaza European Broadcast Union EBU).

Woody Allen si un loc emblematic al Hollywood-ului

Desi nu intra in competitie, ultima pelicula a -regizorului american a deschis cea de-a 69-a editie a evenimentului de pe Croazeta, unde Romania are o prezenta-record 5 filme la diverse sectiuni.

EXCLUSIV Start la Cannes 2016, editia cu doua filme romanesti in competitie. Scurta prezentare si ce sperante are Romania

In competitia Festivalului de pe Croazeta, care incepe miercuri, sunt si filmele a doi cineasti romani: Sieranevada, de Cristi Puiu, si Bacalaureat, de Cristian Mungiu.

FOTO+VIDEO. Incendiu de amploare in Berlin. Sute de POMPIERI intervin la un centru comercial vietnamez

Un incendiu de amploare a izbucnit miercuri dupa-amiaza la un centru comercial din orasul german Berlin, degajand un nor de fum cu diametrul de circa un kilometru, informeaza site-ul cotidianului Tagesspiegel, citat de Mediafax.

Testele produselor Hexi Pharma, diferente foarte mari intre datele scrise pe etichete si cele din analize. Compania, amendata cu 40.000 de lei (FOTO, VIDEO)

Primele rezultate oficiale din testele substantelor dezinfectante ale companiei Hexi Pharma au fost facute publice de Guvern. intr-o conferinta de presa de la Palatul Victoria, Guvernul a aratat cat de.

Lidia Isac, reprezentanta Moldovei, dupa ce a fost eliminata de la Eurovision: Pentru mine, personal, concursul inca nu s-a terminat (FOTO+VIDEO))

Marti seara a avut loc prima semifinala a Eurovisionului, ce se desfasoara la Stockholm. Reprezentanta Moldovei, Lidia Isac, desi a fost o prezenta placuta, interpretand melodia Falling.

Balerina XXL, tanara care nu a renuntat la dansul clasic in ciuda formelor rubensiene: ideea care i-a adus celebritatea FOTO VIDEO

Iliana Vera nu are silueta unei balerine, dar asta nu a impiedicat-o sa-si urmeze visul si sa ramana fidela dansului pe poante, un vis nascut in copilarie, pe cand avea numai 6 ani.

FOTO + VIDEO: Recomandari: Ce filme puteti vedea miercuri la TV

Thrillerul Snitch 2013), drama Lacatusul 2014) si comedia Adventureland 2009) sunt cateva dintre filmele pe care le puteti vedea, miercuri, pe posturile TV din Romania.

FOTO+VIDEO. Tablou de Van Gogh refacut din patru milioane de sticle de plastic

Cunoscutul tablou Noapte instelata de Van Gogh a fost reprodus in Taiwan din patru milioane de sticle de plastic de diferite culori de catre artistul Wang Cheng-Wei, care isi propune ca in acest fel sa constientizeze publicul in legatura cu importanta conservarii mediului inconjurator, scrie presa internationala, citata de Agerpres.

FOTO + VIDEO: Recomandari: Ce filme puteti vedea marti la TV

Thrillerul Lumina rece a diminetii, drama de razboi Supravietuitorul si comedia Ma vrea sunt cateva dintre filmele care pot fi vazute, marti seara, pe posturile TV din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )