Libnet.ro
UNICEF

13:15

FOTO VIDEO O cantareata din Iasi a ajuns la spital cu mandibula rupta dupa ce a fost batuta mar in plina strada

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO O cantareata din Iasi a ajuns la spital cu mandibula rupta dupa ce a fost batuta mar in plina strada

Artista ieseana Florina Dascalescu, alias Flow Reena, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta in plina strada, in cartierul Podu Ros din Iasi. Tanara spune ca nu va mai putea canta pentru cel putin sase saptamani. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Tancuri, masini de interventie sau ambulante, la dispozitia iesenilor cu ocazia Zilei Nationale

Municipalitatea ieseana a deschis sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei printr-o expozitie de tehnica militara, pe Bulevardul Stefan cel Mare din municipiu.

FOTO VIDEO Mii de bacauani au iesit in strada de Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost serbata si in Bacau. Sute de militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Agentiei Nationale a Penitenciarelor au facut spectacol cu cele mai moderne masini intrate in dotare. Parada militara, de la care au lipsit elicopterele si avioanele, a atras mii de privitori.

FOTO VIDEO Cum au sarbatorit tinerii romaniZiua Nationalapeste hotare

Studentii romani care au plecat la universitati din strainatate au sarbatorit, ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei cu mese traditionale si petreceri romanesti, de care s-au bucurat alaturi de colegii lor internationali, asa cum fac si tinerii stabiliti peste hotare. Mai mult, filiala Ligii Studentilor Romani din Strainatate din Germania a lansat si o campanie inedita de promovare a tarii noastre in randul strainilor.

FOTO VIDEO Blindate si aruncatoare de grenate pe strazile Focsaniului, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Vremea insorita i-a scos in numar mare pe focsaneni astazi din case, la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

FOTO VIDEO Blindate si aruncatoare de grenade pe strazile Focsaniului, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei

Vremea insorita i-a scos in numar mare pe focsaneni astazi din case, la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

FOTO VIDEO 1 decembrie cu fasole si ciolan, tuica fiarta si hore pline de veselie. Cum s-au distrat dambovitenii

1 decembrie este indotdeauna un prilej de sarbatoare pentru cateva familii din localitatile Razvad si Aninoasa, din Dambovita. De Ziua Nationala a Romaniei, prietenii se strang sub acelasi acoperis pentru a celebra 1 decembrie, cum altfel decat cu fasole si ciolan, muzica populara si tuica fiarta.

UPDATE. FOTO+VIDEO. 4.000 de persoane, la parada de Ziua Nationala. Peste 2.700 de militari romani si straini au defilat in Piata Constitutiei

Peste 2. 700 de militari, cu 280 de mijloace tehnice, din MApN, MAI, SRI si SPP vor participa, luni, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

FOTO VIDEO Entuziasm la Ploiesti. Sute de persoane au venit la intalnirea cu Familia Regala

Cateva sute de persoane au venit luni dimineata la Gara de Sud din Ploiesti, unde Trenul Regal a facut un popas in calatoria simbolica de Ziua Nationala, de la Sinaia la Bucuresti. Atmosfera creata pe peronul garii a fost una entuziasta si festiva.

FOTO VIDEO Nudistul de alaturi: satul unde oamenii traiesc de 85 de ani in costumul lui Adam si Eva

Spielplatz loc de joaca-lb. germana) este o mica localitate din Hertfordshire, in apropiere de Londra, infiintata in 1929, populata de o comunitate de naturisti care isi duc viata liberi de constrangeri si haine.

FOTO VIDEO Alegeri pentru Parlamentul Republicii Moldova 2014. Basarabenii voteaza la Bacau pentru viitorul european al tarii

La sectia organizata la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau au votat in primele ore ale diminetii, pana la ora 11, peste 100 de persoane. Au venit sa voteze zeci de familii care s-au stabilit in judetul Bacau si imprejurimi dar si o parte din cei 302 studenti care invata la Bacau. Alegerile sunt monitorizate atat de autoritatile din Republica Moldova, cat si de Jandarmerie, care asigura corectitudinea procesului de votare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )