Libnet.ro
UNICEF

16:45

FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Care este considerata cea mai periculoasa excursie din lume si de ce

Excursia pe Muntele Huashandin China este cunoscuta drept cea mai periculoasa drumetie din lume sau plimbare pe scanduri. continuă pe Adevărul

VIDEO Imagini impresionante din cea mai aglomerata intersectie din Iasi, in timpul protestului sieu

Mii de ieseni s-au alaturat manifestarilor civice organizate vineri, 15 martie, incepand cu ora 15. Imagini impresionante au fost surprinse din intersectia Podu Ros, cea mai aglomerata din Iasi.

NASA a detectatEXPLOZIA unui meteorit in atmosfera Pamantului cu puterea a 10 bombe nucleare (FOTO, VIDEO)

In luna decembrie, NASA a detectat a doua cea mai mare explozie a unui meteorit dinultimii30 de ani, cu o putere e 173 de kilotone, echivalentul a zece bombe nucleare de la Hiroshima, relateaza.

Situatie HALUCINANTA la Aeroportul Otopeni: Mesajul Bine ati venit, pus pe tavanul din zona PLECARI (FOTO, VIDEO)

Situatie hilara in incinta Aeroportului Otopeni. Mesajul Bine ati venit, tradus in mai multe limbi straine, este montat pe tavanul din zona plecari. Mai multe imagini din care reiese acest lucru au .

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

Cine este cea mai puternica femeie din Romania, tanara care a facut show la Romanii au talent: As putea sa trag si un tir de 7 tone VIDEO

Cea mai puternica femeie din Romania, o tanara in varsta de 25 de ani, a facut show la Romanii au talent si i-a luat pe sus, la propriu, pe Smiley si Pavel Bartos.

Nvidia a lansat placa video care nu-ti distruge bugetul

GeForce GTX 1660 este cea mai noua placa video din portofoliul Nvidia si una dintre cele mai ieftine create de americani in ultimii ani. Nvidia nu mai face la fel de multi bani ca pe vremuri si.

Studiu CIES: FC Barcelona, cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei

FC Barcelona este cea mai faultata echipa din campionatele mari ale Europei - Anglia, Spania, Italia, Germania si Franta - arata un studiu al CIES Football Observatory.

BBC despre revolta romanilor: Cea mai mica autostrada din lume face de ras o natiune

Un antreprenor a construit o bucata de autostrada de un metru in nord-estul Romaniei pentru a protesta fata de infrastructura slaba a tarii sale, noteaza autorul Stephen McGrath, care si-a realizat articolul la Suceava, unde a asistat la inaugurarea celui mai scurt drum de mare viteza din lume.

EUROSTAT: Romania a avut cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din UE in februarie

Romania a inregistrat, in februarie, o rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, de 4%, cea mai mare din Uniunea Europeana UE) si de peste doua ori mai mare decat media UE 1,6%), potrivit datelor anuntate astazi, de Eurostat.

Tinerii de la cea mai mare platforma de programare din Romania, alaturi de miscarea sieu. Mi-a fost mult mai usor sa ajung la New York decat la Bucuresti

Tinerii de la cea mai mare platforma de invatat programare din Romania, wellcode. ro, s-au alaturat vineri, 15 martie, miscarii Romania vrea autostrazi. Platforma, care are circa 50. 000 de utilizatori, si-a intrerupt activitatea pentru 15 minute, de la ora 15.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )