Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO VIDEO Cei cinci englezi din trupa One Direction invadeaza cinematografele cuThis Is Us - Astia suntem

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cei cinci englezi din trupa One Direction invadeaza cinematografele cuThis Is Us - Astia suntem

Nici nu s-au terminat ecourile concertului Roger Waters de la Bucuresti, ca alti cinci englezi invadeaza cinematografele, cu filmul despre trupa la moda One Direction. Fiecare cu publicul lui. Pelicula This Is Us - Astia suntem a avut premiere la New York si Londra, dar e vizionat in toata lumea din 30 august. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Un echipaj de vaslasi a strabatut sute de kilometri pe Dunare cu o pluta construita din bidoane de plastic

Un onestean, alaturi de alti cinci tineri din Ialomita si Calarasi, au navigat peste 450 de kilometri pe Dunare pe o pluta formata din 1. 500 de PET-uri.

FOTO VIDEO Lacul cu plamana din Vrancea, unde Roua Cerului iubeste umbra

Unul dintre locurile de o frumusete extrem de rara din Vrancea este Lacul Negru, din Rezervatia Naturala Cheile Narujei. Adevarulva prezinta, incadrulcelei mai frumoasecampanii, 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, un loc spectaculos.

FOTO VIDEO Nokia Lumia 1020, folosit pentru un fotoreportaj din National Geographic

Nokia vrea cu orice pret sa-si promoveze noile telefoane, iar Lumia 1020 este varful de lance. Smartphone-ul cu 41 de megapixeli si cea mai buna camera foto din lume a fost folosit pentru un fotoreportaj care va fi publicat in revista National Geographic.

FOTO VIDEO Michael Jackson nu a daramat un zid, dar a reconstruit suflete

I s-a spus Regele Pop. A fost al doilea rege din muzica, dupa idolul sau, Regele rock and roll, Elvis Presley. Pentru el s-a inventat cuvantul megastar. Si viata, si moartea lui au miscat o planeta. Spiritul lui inca o face. Michael Jackson ar fi implinit astazi 55 de ani.

FOTO VIDEO Muzeul Viticol din Husi si povestea vinului care a innebunit hoardele otomane

Putina lume stie ca la Husi a fost infiintat, in 1966, primul Muzeu Viticol din tara, un templu al invesnicirii traditiei viti-vinicole moldovene si nationale, asa cum l-a descris Avram D. Tudosie, unul dintre oamenii care au reusit sa dea colectiei caracteristica unei vinoteci nationale. Adevarul va prezinta, in cadrul celei mai frumoase Campanii 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, un colt de rai din tara.

FOTO VIDEO Povestea zidurilor de la Enisala, ultima cetate genoveza, care pazeste canalele de legatura dintre lacul Babadag si Razim

Una dintre cele mai frumoase cetati din Romania, cea de la Enisala, atrage in fiecare weekend sute de turisti. Dincolo de istoria pe care o poarta zidurile cetatii genoveze, frumusetea naturii in mijlocul careia a fost ridicata aceasta fortareata militara este cea care te determina sa revii aici. Adevarulva prezinta, incadrulcelei mai frumoasecampanii, 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta, un loc spectaculos.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )