Libnet.ro
UNICEF

14:16

FOTO VIDEO Cel putin sase persoane au fost ranite grav in timpul curselor cu tauri din Spania

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cel putin sase persoane au fost ranite grav in timpul curselor cu tauri din Spania

Sase barbati au fost impunsi si calcati in picioare de tauri in timpul evenimentului care are loc anual in orasul Pamplona din Spania. Doi dintre ei se afla in stare critica. continuă pe Adevărul

Update. Rusia: Cel putin 18 persoane au murit, in urma unui accident dintre un camion si un autobuz

Update 18. 00 - Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta. Bilantul precedent era de 14.

Rusia: cel putin 18 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un accident rutier

Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, iar alte 25 au fost ranite in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit agentiei de stiri Interfax.

Rusia: cel putin 12 persoane au murit si 19 au fost ranite intr-un accident rutier

Cel putin 12 persoane au murit in Rusia, iar alte 19 au fost rinite in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit agentiei de stiri Interfax.

Cel putin sase morti si 30 de raniti in urma accidentului feroviar din Franta

Accidentul feroviar dintr-o gara in apropiere de Paris s-a soldat cu sase morti si 30 de raniti dintre care 8 in stare grava, conform unui bilant provizoriu dat vineri noapte de premierul francez Jean-Marc Ayra.

Cel putin 38 de persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas din Irak

Cel putin 38 de persoane au fost ucise vineri seara intr-un atentat sinucigas care a vizat o cafenea din Kirkuk, in nordul Irakului, conform medicului legist Chakour Ahmed Ibrahim, citat de AFP, conform.

TRAGEDIE iN RUSIA: Cel putin 12 morti intr-un accident rutier cu un autobuz care transporta ...

Cel putin 12 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, preluat de mediafax. Douasprezece persoane au murit, iar 16 au fost ranite. Accidentul a avut loc in localitatea Oznobicino, situata la sud de Moscova. Autobuzul care transporta copii s-a rupt in doua dupa ce a intrat in coliziune cu un camion.

Tren deraiat in apropiere de Paris. Ministrul de Interne: Cel putin sapte morti, iar bilantul este in evolutie continua

55 - Cel putin sapte oameni au murit, iar zeci de persoane au fost ranite in accidentul feroviar produs vineri in apropiere de Paris, conform unui bilant provizoriu anuntat de ministrul de Interne,.

Cel putin doua persoane au murit in Mexic, dupa trecerea depresiunii tropicale Erick

Depresiunea tropicalaErick a lovit Mexicul, pe coasta Pacificul, insa a cauzat moartea a cel putin doua persoane si disparitia a altor doua persoane. O persoana a fost gasita decedata in cursul.

Dambovita: Patru persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau a lovit un camion

In urma unui accident produs pe DN1A, in comuna Crevedia, patru persoane au fost ranite. Potrivit Mediafax, masina in care se aflau a intrat pe contrasens si a lovit un camion. Reprezentantii Politiei.

Atentat sinucigas in Irak: Cel putin 38 de oameni au murit.

Cel putin 38 de persoane au fost ucise vineri seara intr-un atentat sinucigas care a vizat o cafenea din Kirkuk, in nordul Irakului, transmite Mediafax. Atentatul, in care alte 25 de persoane au fost ranite, a fost realizat de un kamikaze care purta o centura cu explozibil si a avut loc la ora locala 22:30 in cartierul Wahd Hozeran, in timp ce oamenii se aflau pe strazi dupa o zi de post pentru Ramadan, conform surselor medicale si din cadrul politiei. Sute de persoane s-au grabit la morga in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )