Libnet.ro
UNICEF

23:45

FOTO VIDEO Cele mai indraznete momente din istoria galei MTV Video Music Awards

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cele mai indraznete momente din istoria galei MTV Video Music Awards

Gala MTV Video Music Awards a oferit in fiecare an, din 1984 pana in prezent, momente cu adevarat uimitoare care au impresionat sau chiar au socat spectatorii si telespectatorii. Chiar daca initial se doreau a fi o alternativa la Premiile Grammy, acestea au fost denumite Oscarurile pentru tineri. Iar unii tineri au lasat in urma lor prestatii de necrezut. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cele mai inspaimantatoare masti din filmele de groaza

Filmele de groaza au incercat dintotdeauna sa aduca o nota de suspans, mai ales prin aparitiile personajului principal care, de cele mai multe ori, isi ascunde chipul in spatele unei masti. De altfel, acesti criminali fictivi raman intipariti in memoria spectatorilor tocmai datorita mastilor purtate.

Comunistii moldovenii sarbatoresc una dintre cele mai luminoase aniversari din istoria tarii

Partidul Comunistilor din Republica Moldova ii felicita astazi pe veteranii celui de-al Doilea Razboi Mondial cu ocazia unei dintre cele mai luminoase aniversari din istoria tarii.

TOP: cele mai tehnologizate hoteluri din lume

Roboti care transporta bagajeze, smartphone-uri in loc de chei si lifturi care pun muzica in functie de numarul oamenilor. Acestea sunt doar cateva dintre suprizele cu care ii intampina pe oaspeti cele mai tehnologizate hoteluri din lume, potrivit CNN .

FOTO Lectie de arheologie la Bistrita, unde se afla unul dintre cele mai importante situri din Europa: cum se exploata sarea din preistorie pana astazi

Pe o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati, pe drumul care leaga complexul balnear Baile Figa de orasul Beclean se afla unul dintre cele mai relevante situri arheologice din Europa, cand vine vorba de exploatarea sarii. Pentru prima data, maine, muzeul care administreaza situl le va da ocazia curiosilor sa ii afle toate secretele, in cadrul portilor deschise.

FOTO Lectie de arheologie la Bistrita, unde se afla unul dintre cele mai importante situri din Europa: exploatarea sarii, din preistorie pana azi

Pe o suprafata de aproximativ 500 de metri patrati, pe drumul care leaga complexul balnear Baile Figa de orasul Beclean se afla unul dintre cele mai relevante situri arheologice din Europa, cand vine vorba de exploatarea sarii. Pentru prima data, maine, muzeul care administreaza situl le va da ocazia curiosilor sa ii afle toate secretele, in cadrul portilor deschise.

Am vizitat cateva dintre cele mai frumoase vile din Bucuresti: care este preferata ta?

In ultimele 3 luni Wall-Street. ro a vizitat cateva dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Bucuresti. Iti propunem sa faci alaturi de noi un tur retrospectiv prin o parte din cladirile emblema ale Romaniei.

De ce una din cele mai sarace tari din UE construieste o biserica la trei zile?! Vrea sa repare greselile comunistilor

De ce una dintre cele mai sarace tari din Europa construieste o noua biserica la fiecare trei zile? Exagereaza Romania in incercarea de a-si compensa greselile trecutului comunist impotriva.

Faze Tari: Alerta nationala in Venezuela: presedintele cere arestarea gastilor care fura parul femeilor; Ce a rasarit in mijlocul desertului: imagini spectaculoase cu una dintre cele mai extravagante constructii din lume; Prima fotografie cu planeta Pama

Porumbeii Zombie din Moscova au starnit panica in randul locuitorilor. Cum se comporta pasarile. Locuitorii din Moscova sunt ingrijorati de comportamentul bizar al unor porumbei, pe care ii numesc zombie. Locuitorii spun ca. Incredibil! S-a tatuat cu freza dentistului. Mathew Whelan 33 de ani) este cel mai tatuat om din Marea Britanie. Este atat de obsedat de tatuaje, incat si-a pictat aproape tot corpul, chiar si cu freza dentistului, pentru a-si cresta fata.

Preturi normale sau exorbitante? CAT COSTA o camera la cele mai bune hoteluri DIN LUME.

Fie ca admira peisajele montane, ca privesc zebrele de la fereastra sau ca pot sa inoate alaturi de delfini in jurul locuintei lor temporare, turistii rafinati sunt convinsi ca un hotel de lux poate face diferenta dintre o vacanta superba si una banala. Publicatia Business Insider a intocmit un top al celor mai apreciate hoteluri din lume si ne ofera informatii despre preturile camerelor, acolo unde paradisul pare sa se fi mutat atat intre patru pereti, cat si dincolo de ferestre. Dati click .

Piata auto a inregistrat in iulie cele mai bune vanzari din ultimul an. ...

Piata auto a inregistrat in luna iulie cea mai buna evolutie incepand din mai 2012, insa dupa primele sapte luni afiseaza o scadere de 14% fata perioada corespunzatoare din 2012, la aproape 43. 000 de unitati, potrivit datelor Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA). Din decembrie 2011 si pana in iulie 2013, doar luna mai 2012 a inregistrat un volum mai mare de autovehicule vandute de catre operatorii din piata auto. Totusi, pe ansamblul pietei, livrarile totale .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )