Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO VIDEO Circa 80 de oameni protesteaza la la Cluj, dupa decizia CCR legata de revocarea lui Kovesi. PSD, nu uita, CCR nu-i curtea ta!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Circa 80 de oameni protesteaza la la Cluj, dupa decizia CCR legata de revocarea lui Kovesi. PSD, nu uita, CCR nu-i curtea ta!

Zeci de oameni au venit la protestul organizat de doua organizatii civice din Cluj, miercuri, 30 mai, de la ora 18. 00, la Monumentul Memorandistilor, dupa ce CCR a admis sesizarea ministrului Justitiei Tudorel Toader privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

VIDEO Cteva sute de oameni protesteaza la Timisoara si Sibiu fata de decizia CCR privind revocarea lui Kovesi

Aproximativ 500 de persoane protesteaza la Timisoara, iar in Sibiu peste 200 de oameni la o manifestatie pe strazile orasului impotriva deciziei CCR privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, transmite Mediafax.

Sute de oameni protesteaza la Timisoara si Sibiu fata de decizia CCR privind revocarea lui Kovesi (VIDEO)

In jur de 500 de manifestanti protesteaza in Timisoara, acestia pornind intr-un mars prin Piata Victoriei, pana la Catedrala Mitropolitana si inapoi pe platoul din fata Operei. Totodata, protestatarii.

Scene de neuitat in Liga I. Un jucator imita gestul facut de Iniesta la ultimul meci jucat pentru Barcelona (FOTO, VIDEO)

Sarbatoare la Medias dupa ce echipa de fotbal din localitate, Gaz Metan, a reusit sa se salveze de la retrogradarea din Liga I. Imediat dupa meciul castigat cu 3-0 in fata lui Juventus Colentina, mijlocasul.

FOTO VIDEO Cupa Romaniei a ajuns la Craiova dupa 25 de ani de asteptare. Imaginile bucuriei in Banie

CS U Craiova a cucerit primul trofeu dupa o pauza de 25 de ani, iar cupa a ajuns astazi in Banie spre bucuria oltenilor care au iesit pe strazile din oras pentru a sarbatori victoria.

E OFICIAL! Alina Eremia si iubitul corporatist au facut pasul cel mare (FOTO, VIDEO)

Dupa o lunga perioada in care Alina a preferat sa tina departe de ochii tuturor relatia pe care o are cu iubitul ei, dar si sentimentele pentru acesta, artista s-a decis sa ii faca cea mai sincera declaratie de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )