Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTO VIDEO Conchita Wurst, femeia cu barba ce a reprezentat Austria, este marea castigatoare Eurovision 2014

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Conchita Wurst, femeia cu barba ce a reprezentat Austria, este marea castigatoare Eurovision 2014

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea castigatoarea a celei de-a 59-a editii a competitiei muzicale Eurovision. Travestitul, care in ultimele zile a impartit publicul concursului in doua tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa Rise Like A Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, s-au clasat pe pozitia 12, cu 72 de puncte. continuă pe Adevărul

Finala Eurovision 2014: Conchita Wurst, femeia cu barba ce a reprezentat Austria, este marea castigatoare

Conchita Wurst, reprezentanta Austriei, este marea castigatoarea a celei de-a 59-a editii a competitiei muzicale Eurovision. Travestitul, care in ultimele zile a impartit publicul concursului in doua tabere, a ajuns la sufletele telespectatorilor cu piesa Rise Like A Phoenix. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovi, s-au clasat pe pozitia 12, cu 72 de puncte.

Va castiga Conchita Wurst Eurovisionul? Piesa ei are peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube!

In aceasta seara se va desfasura a doua semifinala a concursului Eurovision, iar Austria mizeaza pe Conchita Wurst pentru a castiga un bilet in finala de sambata. Mai mult, Conchita este cotata cu sanse foarte mari sa castige concursului intrucat piesa ei Rise like a Phoenix se bucura de cea mai mare popularitate pe YouTube. Are peste 3 milioane de vizualizari pana in prezent.

5 momente impresionante din a doua semifinala Eurovision 2014: vocea de aur a transsexualului Conchita Wurst si miscarile lascive ale polonezelor

Cea de-a doua semifinala a concursului Eurovision, in care a concurat si echipa Romaniei, a avut de oferit mai multe momente impresionante si clipe de uimire. De la transsexualul Conchita Wurst, la miscarile lascive ale reprezentatelor Poloniei, toate cu completat un spectacol unic.

Femeia cu barba de la Eurovision a impartit publicul in doua tabere: grupurile anti-LGBT vor sa boicoteze show-ul, dar predictiile o dau favorita

Nici editia din acest an a competitiei Eurovision nu este una lipsita de controverse, o prezenta excentrica fiind reprezentanta Austriei: travestitul Conchita Wurst, care a impartit fanii concursului in doua tabere.

VIDEO Conchita Wurst la Eurovision: o persoana bolnava ce starneste valuri de controverse

Transexualul in varsta de 25 de ani ce reprezinta Austria la Eurovision 2014 a impartit publicul concursului in doua tabere. Pe de o parte, fanii apreciaza faptul ca Wurst sustine diversiatea si are curajul de a-si exprima liber sexualitatea, iar de pe alta parte, grupurile anti-LGBT Lesbiene-Gay-Bisexuali-Transexuali) blameaza abaterea de la conventional.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )