Libnet.ro
UNICEF

14:15

FOTO VIDEO Cum arata Catedrala Notre- Dame, dupa incendiu. Marea provocare pentru reconstructie: lemnul de stejar secular care a cam disparut si mesterii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum arata Catedrala Notre- Dame, dupa incendiu. Marea provocare pentru reconstructie: lemnul de stejar secular care a cam disparut si mesterii

Presedintele Macron a anuntat ca doreste reconstructia Catedralei Notre-Dame in cinci ani. O declaratie primita cu scepticism in presa internationala. O prima provocare pentru constructori este aceea ca padurile au cam disparut, la fel si artizanii, scrie presa franceza. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum arata catedrala Notre-Dame dupa incendiu, primele imagini

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca. Totusi, structura a fost salvata, iar pagubele reduse prin interventia pompierilor. Pe contul de Twitter al Notre-Dame au fost postate mai multe imagini si filmulete dupa incendiu. Notre-Dame conservata online, in imagini 3D, jocuri si secvente de realitate virtuala.

FOTO VIDEO Cum arata Catedrala Notre-Dame, dupa incendiu. Marea provocare pentru reconstructie: lemnul de stejar secular care a cam disparut si mesterii

Presedintele Macron a anuntat ca doreste reconstructia Catedralei Notre-Dame in cinci ani. O declaratie primita cu scepticism in presa internationala. O prima provocare pentru constructori este aceea ca padurile au cam disparut, la fel si artizanii, scrie presa franceza.

FOTO/VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta si in lume. Nu exista raniti. Pompierii au reusit sa salveze in intregime structura edificiului. Incendiul este posibil sa fie legat de lucrarile de renovare. Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, a declarat presedintele Macron. -------02:30 Un important om de afaceri francez a promis o donatie de o suta de milioane de euro pentru reconstructia catedralei01:00 Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar structura a fost salvata in intregime; turnul nordic a rezistat, doar unul dintre vitralii. FOTO Cum arata catedrala Notre-Dame dupa incendiu FOTOGALERIE Notre Drame. Principalele titluri din presa francezaTrei semnale de presa trase de-a lungul timpului despre problemele catedralei.

VIDEO Incendiul devastator de la Catedrala Notre Dame. Focul a fost stins complet/ Ancheta privind cauzele continua

Puternicul incendiu care a mistuit acoperisul si turla Catedralei Notre Dame din Paris a fost stins in cursul diminetii de marti, dupa ore de lupta cu focul. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un simplu accident, insa ancheta continua. Este tot ce autoritatile franceze pot spune la ore bune de la momentul dramatic in care vestea incendiului a facut inconjurul lumii, oamenii urmarind live cum flacarile distrugeau monumentul istoric, unul dintre simbolurile culturii europene. intre timp, mai multi lideri si-au exprimat solidaritatea fata de Franta, iar presedintele Emmanuel Macron a promis ca monumentul va fi reconstruit. Donatiile pentru reconstructia catedralei Notre-Dame au ajuns, marti dupa-amiaza, la 750 milioane de euro.

LIVETEXT FOTO VIDEO Incendiu violent la Catedrala Notre-Dame din Paris / Turla monumentului istoric s-a prabusit

Un incendiu violent a izbucnit luni seara la Catedrala Notre-Dame din centrul Parisului, flacari imense si fum iesind din emblematicul monument istoric. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare. Cladirea a fost evacuata. 56: Turla catedralei s-a prabusit Reuters)UPDATE 20. 55: Toata tamplaria arde, a spus purtatorul de cuvant al catedralei.

Audieri dupa incendiul de la Catedrala Notre-Dame

Dupa stingerea incendiului care a devastat Catedrala Notre-Dame din Paris, autoritatile franceze incearca sa afle vinovatii pentru catastrofa. Mai multiangajati ai firmei care se ocupa de.

Incendiu puternic la Catedrala Notre Dame din Paris / Din acoperis nu a mai ramas aproape nimic (FOTO VIDEO)

UPDATE:Sageata Catedralei Notre-Dame din Paris s-a prabusit, luni seara, in urma incendiului violent care a cuprins celebrul monument. Imaginile distribuite pe retelele de socializare arata ca nu a mai.

Catedrala Notre Dame din Paris, cuprinsa de flacari. Flesa catedralei s-a prabusit - FOTO si VIDEO LIVE

Un incediu a fost raportat luni seara, la catedrala Notre Dame din Paris. in curs de actualizare. Notre Dame is burning notredame pic. twitter. com/xyhQtBhOTs stephan wembacher @wembacher).

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Cladirea a fost evacuata. Nu exista raniti. Structura cladirii pare sa fi fost salvata totusi in integritatea sa. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare, Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata, a declarat presedintele Macron. -------01:35 Pe contul de Twitter al Catedralei sunt postate primele poze cu interiorul vezi in continut)01:00 Recapitulare. Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar coloana de piatra de sustinere nu este afectata, doar unul dintre vitralii care era an renovare a picat; cele 16 statui au fost date jos acum 4 zile pentru renovare; din incendiu au fost recuperate atat Coroana de Spini a Mantuitorului, cat si Tunica Sf. Ludovic si mai multe obiectele importante sunt in siguranta00:45 Macron: Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata.

Stirile PROTV: Imagini spectaculoase, filmate din drona. VIDEO: cum arata acum catedrala Notre Dame

Un accident nefericit pare sa fi fost la originea incendiului care a devastat catedrala Notre Dame de la Paris. Autoritatile cerceteaza toate ipotezele, dar nimic nu sprijina varianta unei maini criminale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )