Libnet.ro
UNICEF

21:45

FOTO VIDEO Cum arata interiorul Catedralei Romano-Catolice din Timisoara, in timpul lucrarilor de restaurare

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum arata interiorul Catedralei Romano-Catolice din Timisoara, in timpul lucrarilor de restaurare

Reprezentantii Episcopiei Romano-Catolice, impreuna cu cei de la ADR Vest, au prezentat, astazi, stadiul lucrarilor de restaurare de la cea mai importanta cladie baroca din Timisoara. continuă pe Adevărul

Protectia Consumatorului in control la o fabrica de tacamuri de plastic FOTO VIDEO

Protectia Consumatorului a demarat un control la un producator de tacamuri din plastic dupa ce o persoana a inghitit o bucatica de plastic dintr-un astfel de tacam.

Meci dramatic la Turneul Campionilor, de aproape trei ore, castigat de Rafel Nadal (FOTO, VIDEO)

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a revenit pe prima treaptaa circuitului masculin de tenis dupa ce a castigat, dramatic, meciul din Turneul Campionilor jucat cu rusul Daniil Medvedev locul 4 ATP). Rafael.

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

Protestatarii din Hong Kong, acuzati ca au adus orasul in pragul unui colaps total (FOTO, VIDEO)

Politia din Hong Kong i-a acuzat pe protestatarii pro-democratie ca au adus orasulin pragul unui colaps totalsi a cerut populatiei sa nu ii mai sustina, transmite The Guardian. Afirmatiile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )