Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO VIDEO Cum au fost pusi robotii sa lucreze in sprijinul unui adolescent care sufera de o boala extrem de grava

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum au fost pusi robotii sa lucreze in sprijinul unui adolescent care sufera de o boala extrem de grava

Un club de robotica din Ramnicu Valcea a facut demonstratii timp de 12 ore, intr-un mall din Ramnicu Valcea pentru a ajuta un adolescent care sufera de o maladie genetica rara. continuă pe Adevărul

UPDATE Zeci de persoane ucise de un soldat din Thailanda care si-a impuscat si ofiterul superior. Politia si Armata au luat cu asalt un mall (FOTO, VIDEO)

Cel putin 20 persoane au fost ucisede un soldat, sambata, in orasul thailandezNakhon Ratchasima, si un alt numar necunoscut de persoane au fost ranite,anunta BBC.

Asediu in desfasurare la un mall din Thailanda, unde politia si armata vor sa elimine un soldat care si-a impuscat ofiterul superior si mai multi oameni in strada (FOTO, VIDEO)

Cel putin 12 persoane dupa alte surse 17 sau 17 persoane) au fost impuscate de un soldat, sambata, in provincia Korat, din Thailanda, anuntaCNN. Potrivit unor surse din cadrul armatei.

Un avion din Turcia s-a rupt in doua in timp ce ateriza pe un aeroport de langa Instabul. Bilantul mortilor si al ranitilor (FOTO, VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si alte 179 au fost trimise la spitaldupa ce, miercuri, un avion de pasageri s-a rupt in doua in timp ce incerca sa aterizeze pe Aeroportul Sabiha Gokcen, din Instanbul,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )