Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO + VIDEO. Cum isi sarbatoreste Franta ziua nationala

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Cum isi sarbatoreste Franta ziua nationala

La 14 iulie, Franta sarbatoreste ziua nationala, care marcheaza aniversarea caderii Bastiliei, in anul 1789. Ziua va fi sarbatorita cu fast, la Paris. Totodata, evenimente dedicate acestei zile vor avea loc si la Bucuresti. continuă pe România Liberă

FOTO + LIVE VIDEO. Cum isi sarbatoreste Franta ziua nationala

La 14 iulie, Franta sarbatoreste ziua nationala, care marcheaza aniversarea caderii Bastiliei, in anul 1789. Ziua va fi sarbatorita cu fast, la Paris. Totodata, evenimente dedicate acestei zile vor avea loc si la Bucuresti.

VIDEO Franta sarbatoreste Ziua Nationala. Parada militara fastuoasa la Paris

Franta sarbatoreste Ziua Nationala la 14 iulie. Aceasta marcheaza aniversarea caderii Bastiliei 1789). Ziua va fi sarbatorita cu fast, la Paris, dar si in alte orase din Franta.

Iohannis, discurs de Ziua Nationala a Frantei: Dorim sa depasim impreuna provocarile actuale si sa reconstruim un proiect european adaptat la complexitatea prezentului

Romania este alaturi de Franta in gestionarea unor probleme complexe precum amenintarea terorista sau schimbarile climatice, a declarat presedintele Klaus Iohannis, la receptia de Ziua Nationala a Fr.

VIDEO Euro 2016: Portugalia - Franta 1-0/ Eder (109') ii face pe lusitani campioni

Cu o singura victorie in timpul regulamentar, Portugalia a castigat Campionatul European de fotbal, lusitanii trecand, dupa prelungiri, de Franta, scor 1-0, in finala de pe Stade de France. Eder 109') a inscris, iar Portugalia a cucerit in premiera trofeul. Intra in material pentru a vedea rezumatul finalei Euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )