Libnet.ro
UNICEF

22:30

FOTO + VIDEO: Cum se sarbatoreste Ziua Europei in Bucuresti

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Cum se sarbatoreste Ziua Europei in Bucuresti

Ziua Europei este marcata, luni, in Bucuresti, printr-o serie de momente culturale. Cu acest prilej, la metroul bucurestean vor fi organizate o serie de momente artistice de muzica si dans, expozitii de arta populara si spectacole de circ si jonglerii. continuă pe România Liberă

Jucatoarele de la CSM, felicitate de Klaus Ioahnnis la Receptia de la Cotroceni (FOTO + VIDEO)

Handbalistele clubului CSM Bucuresti au participat luni la receptia de Ziua Europei de la Cotroceni, fiind primite de Carmen si Klaus Iohannis. La aceasta receptie au participat premierul Dacian Ciolos, dar.

Ziua Europei, sarbatorita luni in statiile de metrou din Bucuresti

Bucurestenii sunt invitati sa sarbatoreasca luni, in cele mai importante 11 statii de metrou din Capitala, Ziua Europei. In intervalul orar 12. 00 vor avea loc actiuni speciale - expozitii, oferirea de materiale informative privind cultura si traditiile unor tari europene, recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de strada, tombole etc - organizate de reprezentanta Comisiei Europene in Romania, alaturi de 11 ambasade si institute culturale reprezentand state membre ale Uniunii Europene, informeaza un comunicat al reprezentantei Comisiei Europene.

Evenimente inedite de Ziua Europei: Metrorex organizeaza mini-concerte, expozitii, proiectii de videoclipuri (VIDEO)

Mini-concerte, expozitii, proiectii de videoclipuri - toate aceste evenimente inedite vor avea loc astazi, de Ziua Europei. Cele mai importante 11 statii de metrou din Capitala vor gazdui evenimentul.

Ziua Europei, sarbatorita la metrou - Calatorii au asistat la recitaluri, prezentari de moda si au vizitat expozitii

Ziua Europei a fost sarbatorita, luni, in 11 statii de metrou, prin standuri organizate de ambasade, cu sprijinul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, la care trecatorii au primit materiale informative, bratari, steaguri si baloane, si au asistat la diverse evenimente artistice precum recitaluri, prezentari de moda si expozitii.

De Ziua Europei, traditii si simboluri din tari membre UE la 11 statii de metrou

Unsprezece statii de metrou, printre care Piata Unirii, Romana, Piata Universitatii, Piata Victoriei, Gara de Nord, vor fi amenajate, luni, de Ziua Europei, conform specificului a 11 state UE, urmand sa aiba loc expozitii, recitaluri muzicale, proiectii de videoclipuri, spectacole de strada si tombole.

12 statii de la metroul bucurestean vor purta numele unor state membre ale Uniunii Europene, luni, de Ziua Europei

12 statii de la metroul bucurestean vor purta numele unor state membre ale Uniunii Europene, luni, de Ziua Europei, in intervalul orar 12. 00, iar calatorii vor fi intampinati cu momente artistice de muzica si dans, vor viziona expozitii de arta populara si spectacole de circ si jonglerii, in timp ce copiii vor putea sa testeze face-painting picturi pe fata) si vor degusta specialitati si dulciuri specifice tarilor participante.

Ironii dupa selectia facuta de Administratia Prezidentiala cu privire la receptia pentru Ziua Europei. Dragnea: Nu am primit invitatie. Sunt foarte trist pentru asta. Ponta: Mi-a zdrobit sufletul domnul Iohannis

Liviu Dragnea si Victor Ponta au comentat in mod ironic decizia Administratieri Prezidentiale de a nu le trimite invitatii la receptia de Ziua Europei de la Palatul Cotroceni, ambii comentand ironic.

Incident la Palatul Cotroceni, de Ziua Europei. Un militar a lesinat

La ceremonia de Ziua Europei, un militar a lesinat in curtea Palatului Cotroceni. Medicii incearca sa-l resuciteze.

Sarbatoare. Romania celebreaza astazi Ziua Europei

In fiecare an, la 9 mai, se serbeaza Ziua Europei, ramasa in istorie si sub numele de Ziua Schuman. Dar cine mai stie ce s-a intamplat la aceea data, in urma cu 67 de ani? .

Sarbatoare. Calarasenii, asteptati la Primarie de Ziua Europei

Luni, 9 mai, autoritatile locale dau startul unor prezentari ale proiectelor cu finantare europeana, obtinute in ultimii 4 ani pentru modernizarea orasului. Oamenii pot participa la aceste manifestari, timp de o saptamana, marcand astfel ziua Europei, sarbatorita pe 9 mai.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )