Libnet.ro
UNICEF

12:30

FOTO VIDEO Cutremur puternic in nordul Japoniei: doi morti, cel putin 40 persoane disparute si peste 140 de raniti

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cutremur puternic in nordul Japoniei: doi morti, cel putin 40 persoane disparute si peste 140 de raniti

Doua persoane au murit, alte 140 au fost ranite si cel putin 40 sunt considerate disparute in urma cutremurului de 6,7 grade pe scara Richter produs miercuri in nordul Japoniei, relateaza agentia de presa locala NHK si agentia BBC. continuă pe Adevărul

Cutremur puternic in Japonia. Zeci de persoane sunt date disparute

Un cutremur cu magnitudine 6,7 a afectat joi Insula Hokkaido, din nordul Japoniei, iar conform primelor date doua persoane au murit si 32 sunt date disparute. Din cele 32 de persoane disparute, 20 sunt din.

FOTO VIDEO Japonia, dupa trecerea taifunului Jebi: cel putin 11 morti, sute de raniti si haos

Taifunul Jebi, care a traversat Japonia, a lasat in urma cel putin 11 morti, peste 600 de raniti, importante pagube materiale si haos pe Aeroportul Kansai Osaka, vest), unde mii de pasageri au fost transferati la alt aeroport, relateaza AFP.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

Cutremur puternic in Rusia

Un cutremur cu magnitudinea de 5. 5 grade pe scara Richter s-a produs in noaptea de marti spre miercuri in regiunea Bashkortostan din Rusia, la o adancime de 10 kilometri, au transmis reprezentantii Centrului.

CUTREMUR puternic in urma cu putin timp! Replici dezastruoase pot lovi oricand

Un cutremur cu magnitudinea de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs luni dimineata la 155 km fata de Kavieng, Papua Noua Guinee, informeaza U. Geological Survey. Un seism urias de 7,5 grade s-a produs i.

Cutremur puternic in urma cu putin timp in Fiji

Un cutremut puternic a avut loc in urma cu putin timp in Fiji. Seismul a avut magnitudinea de 7. 8 pe scara Richter .

VIDEO Incendiu puternic la Universitatea Valahia din Targoviste

Un incediu puternic s-a produs luni, 3 septembrie, la Universitatea Valahia din Targoviste. Potrivit pompierilor damboviteni, a ars material lemnos din cofraj la o cladire aflata in constructie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )