Libnet.ro
UNICEF

18:45

Foto + VIDEO. Dans al calusarilor, in Craiova, pentru alungarea spiritelor rele

România Liberă România Liberă,
Foto + VIDEO. Dans al calusarilor, in Craiova, pentru alungarea spiritelor rele

Zeci de calusari din Oltenia, dotati cu pelin si usturoi, bate, clopotei si muzicanti, s-au intalnit, duminica, in centrul Craiovei, pentru a porni in alai spre Parcul Nicolae Romanescu in incercarea de a alunga spiritele rele. continuă pe România Liberă

FOTO + VIDEO LIVE. Concertul caritabil pentru victimele de pe Manchester Arena se va desfasura conform programului, in conditii de securitate sporite

Un concert de caritate, One Love Manchester, va avea loc, duminica, in orasul britanic in care, in urma cu doua saptamani, 22 de persoane si-au pierdut viata si alte 116 au fost ranite. Artisti de reunume precum Justin Bieber, Katy Perry, Coldplay, Robbie Williams, Black Eyed Peas, Take That si Miley Cyrus, i se vor alatura pe scena Arianei Grande, artista americana la al carei concert de pe Manchester Arena a avut loc atentatul sinucigas.

FOTO + VIDEO. Mars pentru adevar, in Statele Unite. Mii de oameni au iesit in strada, cerandu-i lui Trump sa le spuna daca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din 2016

Mii de persoane au iesit, sambata, in strada, in mai multe orase din Statele Unite, pentru a-i cere presedintelui american Donald Trump sa le spuna daca Rusia s-a implicat in campania prezidentiala din 2016.

Gest impresionant: Ariana Grande si-a vizitat fanii spitalizati in urma atentatului de la Manchester (FOTO, VIDEO)

Gest impresionant pentru fanii Arianei Grande. Artista a mers in vizita la spitalul din Manchester acolo unde sunt internate o parte dintre persoanele ranite in atentatul terorist de pe 22 mai, informeaza.

Sucurile naturale l-au VINDECAT de CANCER! Un CELEBRU nutritionist a MURIT la 93 de ani (FOTO, VIDEO)

A murit Jay Kordich, cunoscut intregii lumi din reclamele de teleshopping unde prezenta si incerca sa ii faca pe oameni sa cumpere aparate pentru a-si face sucuri 100% naturale. Barbatul a murit.

Opt convoaie NATO, in Romania: 150 de masini de razboi si 300 de militari intra in tara pe la Vama Giurgiu (FOTO, VIDEO)

Imagini ca in timpul razboiului pe strazile din Romania. Opt convoaie ale NATO sosesc joi dimineata in tara noastra pentru a participa la exercitiul Noble Jump. Este vorba despre 150 de masini.

VIDEO. Vladimir Putin sugereaza, pentru prima data, ca atacurile cibernetice din campania electorala din SUA ar fi provenit din Rusia: Este posibil sa fi fost comise de hackeri patrioti, care au vrut sa apere interesele tarii

Presedintele rus, Vladimir Putin, a sugerat, joi, pentru prima data, ca este posibil ca Rusia sa fi fost implicata in atacurile cibernetice din timpul campaniei prezidentiale din Statele Unite, informeaza New York Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )