Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO VIDEO Elena Udrea, absenta in prima zi la Teologie. inscrierea la master i-a fost girata deiPS Daniel. Profesorii de la Cluj: Sa se imbrace decent!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Elena Udrea, absenta in prima zi la Teologie. inscrierea la master i-a fost girata deiPS Daniel. Profesorii de la Cluj: Sa se imbrace decent!

Elena Udrea nu a participat la festivitatea de deschidere a anului scolar la Facultatea de Teologie din Cluj. Daca iPS Daniel, cel care a semnat binecuvantarea necesara intrarii la masterat, considera ca Udrea are calitatile cerute de Biserica pentru a studia la Teologie, profesorii de la Cluj ii recomanda sa se imbrace decent cand vine la Facultate. continuă pe Adevărul

Ce conditii sunt in caminul in care va locui Elena Udrea ca masteranda la Teologie - FOTO

Elena Udrea va merge din aceasta toamna sa studieze la Cluj-Napoca Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, ca masteranda a Facultatii de Teologie Ortodoxa. Mai mult decat.

VIDEO. in ce conditii va locui studenta Elena Udrea la Cluj: Sunt doar doua zile pe saptamana in care trebuie sa fiu acolo

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, este, din aceasta saptamana, studenta a programului de masterat Consiliere pastorala si asistenta psihosociala, declarand ca isi doreste sa locuiasca la camin in cele doua zile in care ii este solicitata prezenta la cursuri.

Caru' cu Vedete: Scandal pe mostenirea lui Corneliu Vadim Tudor; Roxana Vancea a filmat goala si l-a ispitit pe Pepe. Se stransesera toti in vestiar si se uitau la noi; La 42 de ani isi antreneaza instinctele de mama. Elena Udrea isi doreste un copil si.

Irinel Columbeanu e falit! Are de suferit si financiar dupa moartea tatalui sau. Irinel Columbeanu e falit! El nu se poate folosi de. Vacanta de pomina pentru prima nevasta a lui Cristi Boureanu. A petrecut cu doi puiuti pe iaht, in Grecia! Scandalul dintre Cristian Boureanu si.

Tom Hanks, spargatorul de nunti: Reactia unor miri cand starul le intrerupe sesiunea foto VIDEO

Actorul american Tom Hanks 60 de ani) a demonstrat inca o data ca este unul dintre cele mai prietenoase staruri de la Hollywood, intrerupand sesiunea foto a unor miri pentru a-i felicita si a face o serie de poze impreuna, spre incantarea si socul celor doi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )