Libnet.ro
UNICEF

14:30

FOTO VIDEO Ghetarii din Noua Zeelanda au devenit maronii din cauza incendiilor din Australia

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Ghetarii din Noua Zeelanda au devenit maronii din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distanta de cateva mii de kilometri, iar ghetarii, care de obicei au culoarea alba, au prins o nuanta caramel, potrivit serviciilor de meteorologie si relatarilor de pe retelele de socializare, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Ghetarii din Noua Zeelanda au capatat o nuanta maronie din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distan.

Efect incredibil al incendiilor din Australia: Fumul a colorat ghetarii din Noua Zeelanda in caramel, desi acestia se afla la mii de kilometri distanta

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distanta de cateva mii de kilometri, iar ghetarii, care de obicei au culoarea alba, au prins o nuanta caramel,.

Ghetarii din Noua Zeelanda si-au schimbat culoarea din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de padure din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la peste 2. 500 de kilometri, iar ghetarii, care in mod normal sunt albi, au capatat o nuanta de culoarea caramelului, potrivit serviciilor de meteorologie si fotografiilor de pe retelele sociale, informeaza AFP.

Incendiile din Australia schimba infatisarea ghetarilor din Noua Zeelanda

Fumul degajat de incendiile de padure din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la mii de kilo.

VIDEO Noua Zeelanda a intrat in anul 2020, cu un show spectaculos cu lasere si artificii

Noua Zeelanda a intrat in 2020, la 13. 00, ora Romaniei, cu un show spectaculos cu jocuri de lumini, lasere si artificii, urmand sa paseasca in noul an Australia, Japonia si Coreea de Sud, relateaza Mediafax.

Foc de artificii impresionant in Noua Zeelanda! Spectacolul de intrare in 2020 a marcat o premiera (VIDEO)

Noua Zeelanda a intrat in 2020 cu un impresionantfoc de artificii lansat de pe Sky Tower, cel mai inalt zgarie nori din emisfera sudica. Evenimentul a marcat si o premiera: este intaia oara cand.

Protestele din Hong Kong de Revelion, in imagini. Fortele de ordine nu au renuntat la gazele lacrimogene nici macar in ultima zi a anului (FOTO, VIDEO)

Marti 31 decembrie) au avut loc noi proteste anti-Beijing la Hong Kong in urma carora autoritatile au folosit, din nou, gaze lacrimogene. Asta desi protestele au inceput intr-un mod.

Lant uman lung de kilometri si marsuri prin mall-uri. Protestatarii din Hong Kong nu renunta nici macar de Anul Nou(FOTO, VIDEO)

Cateva mii de persoane au format un lant uman lung de cativa kilometri si au blocat unul dintre drumurile principale din Hong Kong, in timp ce grupuri de protestatari anti-Beijing au marsaluit prin mall-uri cer.

Noi incendii de amploare in Australia. A fost desfasurata Armata, iar oamenii se refugiaza pe plaje (FOTO, VIDEO)

Guvernul australian a luat decizia de a desfasura nave, elicoptere si avioane militare pentru a asista serviciile de interventie civila in statele din sud-estul tarii, New South Wales si Victoria,.

Dansul ursilor din Comanesti, un EVENIMENT UNIC in lume! IMAGINI SPECTACULOASE, din acest an, de la cel mai asteptat Festival de Datini si Obiceiuri Stramosesti (FOTO, VIDEO)

Festivalul de Datini si Obiceiuri Stramosesti de la Comanesti este unul dintre cele mai asteptate evenimente din Romania, care are loc, la fiecare sfasit de an. Atractia principala o reprezinta Dansul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )