Libnet.ro
UNICEF

10:45

FOTO VIDEO Gospodarii inundate si strazi pline de apa in Dambovita

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Gospodarii inundate si strazi pline de apa in Dambovita

A plouat cu galeata in Damovita. Mai multe gospodarii au fost inundate, iar in Targoviste, strazile au fost pline de apa pentru ore bune. Pompierii au dat o mana de ajutor la Picior de Munte, acolo unde apa a intrat in cateva locuinte. continuă pe Adevărul

FOTO / VIDEO Gospodarii inundate si strazi pline de apa in Dambovita

A plouat cu galeata in Damovita. Mai multe gospodarii au fost inundate, iar in Targoviste, strazile au fost pline de apa pentru ore bune. Pompierii au dat o mana de ajutor la Picior de Munte, acolo unde apa a intrat in cateva locuinte.

FOTO VIDEO Canalizarea Devei a cedat. Strazile au fost inghitite de ape

O furtuna de o ora a dezlantuit un adevarat dezastru pe strazile municipiului Deva. Reteaua de canalizare a cedat din cauza volumului mare de apa pluviala. Canalele au refulat, iar mai multe strazi ale municipiului au fost inundate.

Trei gospodarii inundate in comuna Vidra dupa doua reprize rapide de ploaie

Pompierii au intervenit cu motopompe pentru scoaterea apei din curtile oamenilor. in unele locuri, apa atingea 30 de centimetri in inaltime.

Sute de gospodarii, inundate in judetul Neamt

Cel putin 79 de case si anexe si 100 de curti au fost inundate in ultimele 48 de ore, ca urmare a viiturilor produse de ploile torentiale, potrivit ultimului bilant realizat de Prefectura Neamt, informeaza Antena3. ro.

Sute de gospodarii inundate de viituri in judetul Neamt

Cel putin 79 de case si anexe si 100 de curti au fost inundate in ultimele 48 de ore, ca urmare a viiturilor produse de ploile torentiale, potrivit ultimului bilant realizat de Prefectura Neamt. De asemenea, 8 po.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )