Libnet.ro
UNICEF

06:46

FOTO + VIDEO. Incendiu intr-o tabara de migranti din Grecia. Peste 3.000 de persoane au fost evacuate

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Incendiu intr-o tabara de migranti din Grecia. Peste 3.000 de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit, luni seara, in tabara de migranti Moria, aflata pe insula Lesbos. continuă pe România Liberă

Incendiu intr-o tabara de migranti din insula greceasca Lesbos: Mii de persoane au parasit zona

Tabara de refugiati Moria, aflata pe insula greceasca Lesbos, a fost cuprinsa luni seara de un incendiu, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Mii de migranti au parasit tabara din cazua acestui incendiu.

Atac intr-un centru comercial din SUA. Autorul a strigat Allah in timpul atacului

Opt persoane au fost ranite sambata seara cu arma alba intr-un centru comercial din statul american Minnesota de un atacator care a fost ulterior ucis, a anuntat politia, citata de AFP. Mai multi.

Mihaela Radulescu e vecina cu Novak Djokovic: Este un fluviu de inspiratie, un model real de munca si ambitie (FOTO, VIDEO)

Mihaela Radulescu surprinde cu un alt nume faimos aflat pe lista ei de cunostinte:Novak Djokovic. Vedeta noastra si starul tenisului mondial sunt vecini la Monaco. intr-o postare pe Facebook,.

Scene dramatice la un concurs de triatlon din Mexic: Cu 300 de metri inainte de final un sportiv a cedat fizic si a trebuit sa fie carat peste linia de sosire (FOTO, VIDEO)

Concursul de Cupa Mondiala de triatlon din Mexic a oferit scene de-a dreptul dramatice. Medialiatul cu argint de la Jocurile Olimpice de la Rio, Jonathan Brownlee, mai avea doar 300 de metri pana la linia de.

S-a vazut TOT! O vedeta din Franta, fara lenjerie INTIMA la o emisiune TV (FOTO+VIDEO)

Afida Turner a vrut sa impresioneze audienta la o emisiune, dar mai mult s-a facut de ras. Vedeta a fost invitata la Mad Mag si, la un moment dat, s-a asezat pe o masa din platou si a vrut sa stea.

Sunt impreuna de 84 de ani si se declara indragostiti ca in prima zi: secretele unuia dintre cele mai longevive cupluri FOTO VIDEO

Un cupu din Preston traieste o poveste de dragoste smulsa parca dintr-un roman. Sunt impreuna de 84 de ani si spun ca detin secretele longevitatii si fericirii.

FOTO+VIDEO. Explozia din New York. Martorii spun ca au simtit o unda de soc trecandu-le prin corp: Am simtit cum s-a cutremurat pamantul sub noi

Martorii exploziei de la New York povestesc despre zgomotul puternic care i-a scos pe toti locuitorii cartierului din case, despre fum si agitatie, dar si despre interventia fortelor de ordine.

FOTO VIDEO Bulzul de Runcu, la mare cautare. Oamenii isi fac programare la cioban pentru a manca delicatesa

La cea de-a 25-a editie a sarbatorii Ravasitul Oilor, de la Runcu, judetul Dambovita, gasesti bucate alese la orice pas. La mare cautare a fost si bulzul traditional, copt pe plita. Ca sa u stea prea mult sa astepte, oamenii isi faceau programare la cioban. An de an la Runcu, in judetul Dambovita, ciobanii se intalnesc in a treia saptamana din luna septembrie la Ravasitul Oilor sau transhumanta.

FOTO+VIDEO. Rascoala pe strazile din Germania. Bandele neonaziste s-au incaierat cu imigrantii care au pornit bataia. Politistii au fost si ei atacati chiar de cei pe care ii aparau

Refugiatii si gruparile neonaziste au dus o batalie crancena pe strazile din estul Germaniei, arbitrati de fortele de ordine, care au incercat sa-i apere pe imigranti, cu mult mai putini combatanti decat adversarii lor, in raport de 1 la 5, scrie tabloidul britanic The Daily Mail.

Poseta inteligenta care impiedica doamnele sa cheltuie mult: costa 5.000 de dolari si este realizata de o echipa de ingineri in robotica FOTO VIDEO

O echipa de ingineri in robotica, in colaborare cu un designer de moda din New York au creat poseta inteligenta care le ajuta pe doamne sa evite zonele cu risc crescut de cheltuieli neprevazute.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )