Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO VIDEO Incursiune in padurile seculare ale Dobrovatului, locul ales de Stefan cel Mare pentru ultima ctitorie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Incursiune in padurile seculare ale Dobrovatului, locul ales de Stefan cel Mare pentru ultima ctitorie

Zona Dobrovat, aflata langa Iasi, ofera turistului privelisti cu paduri de foioase si conifere intinse pe mii de hectare, incadrate ca rezervatii faunistice si arboricole. Pe un deal al comunei se gaseste Manastirea Dobrovat, considerata drept una dintre cele mai frumoase ctitorii ale domnitorului Stefan cel Mare. Un nou reportaj din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Minunile din Baragan: cetatea bizantina care se afunda in apele Dunarii si crucea de leac de la Coslogeni

Al doilea sit ca marime din tara, dupa Sarmisegetuza se afunda, din pacate, in apele nemiloase ale Dunarii. Ruinele cetatii Vicina din insula Pacuiul lui Soare a devenit una dintre atractiile judetului Calarasi. in inima Baraganului, schitul de la Coslogeni este loc de pelerinaj pentru credinciosi datorita unei cruci facatoare de minuni.

FOTO VIDEO inapoi spre radacinile neamului romanesc, la pas pe taramul apostolului Andrei

Se zice ca in vechime primul apostol al lui Iisus Hristos a pasit pe aceste meleaguri pentru a propavadui cuvantul Domnului. Si tot aici, actul de nastere al poporului roman a fost incrustat in piatra alba de Dobrogea. in aceasta dimineata plecam intr-un periplu printr-o lume a radacinilor crestine ale poporului roman in cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Fotografii de nunta altfel: balaceala in namol pentru un album foto de viitor

Miscare Trash The Dress Distruge rochia) a suprimat traditionalele albume foto de nunta. Astazi, miresele pozeaza in piese vestimentare in flacari sau se balacesc in mocirla, de dragul unor fotografii remarcabile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )