Libnet.ro
UNICEF

17:45

FOTO VIDEO Jandarmii maratonisti care vor sa ajunga la Alba Iulia pe 1 Decembrie au poposit si la Focsani. Ce traseu vor parcurge pana in capitala Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Jandarmii maratonisti care vor sa ajunga la Alba Iulia pe 1 Decembrie au poposit si la Focsani. Ce traseu vor parcurge pana in capitala Marii Uniri

Jandarmii au plecat din Focsani spre Alba iulia, luni dimineata, de la sediul Brigazii 282 Mecanizata Unirea Principatelor Focsani. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac: Prima regula pentru tinerii care vor sa devina patroni

Ion Tiriac a vorbit la un post de televiziunedespre prima regula pentru cei care vor sa devina patroni. inainte sa iti faci singur o afacere trebuie sa probezi ca stii sa faci ceva sau vrei sa.

FOTO VIDEO Padurea misterioasa din Muntii Trascau de unde s-a luat lemnul de stejar folosit la tamplaria din Casa Poporului

O padure de langa Aiud, declarata rezervatie naturala, surprinde prin peisajele spectaculoase si salbatice, mai ales in perioada toamnei. in zonele neumblate, fotografii surprind imagini care pot reprezenta oricand fundalul unui film de groaza.

ALERTA METEO: LUNI va fi PRAPAD! IARNA pune stapanire pe Romania: TEMPERATURI NEGATIVE si NINSORI ABUNDENTE. Vezi zonele unde va lovi URGIA (FOTO, VIDEO)

Meteorologii vin cu vesti teribile despre ziua de luni, 19 noiembrie! Temperaturile vor cobori mult sub pragul de inghet, precipitatiile vor fi abundente, vantul va sufla in rafale, iar ninsorile se vor extinde i.

Rise Project: Partidele de vanatoare ale vanatorului rosu. Grei din PSD si directori din Tel Drum, alaturi de Dragnea in zeci de ocazii (FOTO, VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au revenit cu episodul 2 din seria de dezvaluiri din arhiva TeleormanLeaks. Acesta documenteaza partidele de vanatoare la care Liviu Dragnea participa alaturi de lideri importanti.

FOTO VIDEO Soseaua de 11 milioane de lei care i-a blocat pe localnici in case. Nu mai pot urca in drum, ca e prea inalt

Mai multi localnici sunt scandalizati de proiectul unei sosele care a costat 11 milioane de lei si care leaga municipiul Oradea de comuna bihoreana Santandrei. Muncitorii au inaltat terenul cu aproape o jumatate de metru mai sus decat baza caselor, iar oamenii batrani nu mai pot iesi efectiv din curti.

HOROSCOP. Zodiile care vor intra cu stangul in zodia Sagetatorului. Le asteapta o perioada grea!

Pe 22 noiembrie intram in zodia Sagetatorului iar pentru aceste trei zodii incepe o perioada grea, agonizanta. HOROSCOP TAUR - Incepe o perioada dificila pentru tine, in care va trebui sa iti asumi riscuri,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )