Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO + VIDEO: Metallica revine cu un nou album, dupa opt ani

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Metallica revine cu un nou album, dupa opt ani

Una dintre cele mai renumite formatii de heavy-metal din lume, Metallica, a anuntat, joi, ca va lansa un nou album, in luna noiembrie. Intitulat Hardwired. To self-destruct, albumul este primul dupa opt ani. continuă pe România Liberă

Metallica lanseaza un nou album dupa opt ani: Cum suna primul single VIDEO

Formatia americana Metallica a anuntat, joi seara, ca va lansa dublul album HardwiredTo Self-Destruct, cel de-al 11-lea material de studio din discografia trupei, pe 18 noiembrie.

VIDEO Trupa Metallica lanseaza dublul album Hardwired To Self-Destruct pe 18 noiembrie

Formatia americana Metallica a anuntat, joi seara, ca va lansa dublul album Hardwired. To Self-Destruct, cel de-al 11-lea material de studio din discografia trupei, pe 18 noiembrie. Albumul reprezinta o noua etapa pentru grup, spun membrii trupei, iar primul single Hardwired a fost deja lansat, scrie News. ro.

FOTO + VIDEO: Aterizare de urgenta a unui avion al companiei Qatar Airways, dupa ce unul dintre motoare a luat foc

Un avion al companiei Qatar Airways a aterizat de urgenta, joi dupa-amiaza, pe pista Aeroportului International Ataturk din Istanbul, dupa ce unul dintre motoare a izbucnit in flacari, la scurt timp dupa decolare.

FOTO + VIDEO. Incident feroviar in Chile. Un tren cu produse chimice a ajuns intr-un rau, dupa ce podul pe care se afla s-a prabusit

Sapte vagoane de tren, care transportau hidroxid de sodiu, sare si petrol, au cazut joi intr-un rau din sudul Republicii Chile, dupa ce un pod feroviar s-a prabusit, a anuntat compania publica de cale ferata din aceasta tara.

FOTO + VIDEO: Sapte persoane, ranite in Parcul Olimpic, dupa ce o camera de filmat suspendata a cazut peste ele

Sapte persoane au fost ranite, luni, in Parcul Olimpic, dupa ce o camera de televiziune de mari dimensiuni, care era suspendata de un cablu, a cazut peste ei.

FOTO + VIDEO: Au inceput sapaturile pentru descoperirea trenului nazist incarcat cu aur si pietre pretioase

O echipa de cercetatori din Polonia a inceput, marti, sa sape dupa trenul nazist care ar fi disparut, in anul 1945, incarcat cu aurul, pietrele pretioase si armele furate cand s-au retras din Rusia.

Umilinta in public pentru Donald Trump! O statuie nud a republicanului a fost expusa la New York (FOTO, VIDEO)

Candidatul pentru Casa Alba Donald Trump a fost umilit joi, la New York, dupa ce i s-a facut o statuie nud, care a fost ulterior distrusa de autoritati, potrivit rt. com. Trump era reprezentat cu.

FOTO + VIDEO: Noua explozie in sudul Turciei. Bilantul victimelor: trei morti si peste 120 de raniti

Trei persoane au murit si peste 50 au fost ranite, joi dimineata, dupa ce o explozie a avut loc la o sectie de politie din localitatea Elazig, situata in sud-estul predominant kurd al Turciei.

Actiune de amploare: Grup de vanatori de comori, in cautarea unui tren nazist plin cu aur. in ce punct al descoperirii s-a ajuns (FOTO+VIDEO)

Vanatoare de aur necesita rabdare, acest lucru l-a constat un grup de vanatori de comori DIY in Polonia. Cautatorii de comori au intrat in ziua a doua de sapaturi, dupa ce marti au.

Adele s-a fotografiat si filmat fara machiaj: Artista explica astfel motivul anularii unor concerte (FOTO, VIDEO)

Cantareata Adela a incarcat pe contul personal de Instagram mai multe forografii si un clip video in care apare fara machiaj. Prin acestea, artista vrea sa arate fanilor cum e ea naturala.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )