Libnet.ro
UNICEF

20:45

FOTO VIDEO Miley Cyrus este de astazi majora in toate statele: evolutia de la copilul model la femeia vulgara

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Miley Cyrus este de astazi majora in toate statele: evolutia de la copilul model la femeia vulgara

Miley Cyrus a implinit astazi varsta de 21 de ani, devenind astfel, oficial, majora in toate statele lumii, desi nu a parut sa-i pese prea mult de acest aspect de-a lungul utlimilor ani, perioada in care fosta Hannah Montana a devenit una dintre cele mai iubite, blamate, controversate vedete. continuă pe Adevărul

Black Friday: Cel mai mare magazin pe foto-video are vanzari de un milion de euro si reduceri la tablete si telefoane

Black Friday a ajuns si la magazinele specializate pe echipamente foto si video. F64 Studio, cel mai mare din Romania, raporteaza vanzari de un milion de euro la ora 12. Iata care sunt reducerile la aparate foto si care ar fi cele interesante.

VIDEO. Basescu: Descentralizarea este o crima administrativa.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, ca descentralizarea este o crima administrativa. Romania va fi ravasita in interes electoral. Se da o lovitura functionarii institutiilor. Vor adopta noua Constitutie si Romania avea nevoie de reorganizare administrativa si simplificarea institutiilor. Pana acum doua luni vorbeau de reorganizare administiva, cand le-a trasnit prin cap sa faca in baronate cetatei inexpugnabile. Nu vreau sa fiu alarmist, dar avertizez public ca e o crima .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2348 seconds )