Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Neam legat, show-ul cu umor impertinent

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Neam legat, show-ul cu umor impertinent

Prima TV lanseaza, in aceasta seara, de la ora 21:00, Neam legat, un nou show de divertisment cu un umor aparte care incearca sa faca loc pe micul ecran genului stand-up comedy. continuă pe Adevărul

Totul despre Neam legat, cel mai recent show de comedie, marca Prima TV, la Adevarul live, de la 15.30

Astazi, de la 15. 30, in platoul Adevarul Live se vor afla Cosmin Nedelcu- Micutzu, Adrian Nicolae si Ioan Cortea, protagonistii noii emisiuni Neam legat, o emisiune de divertisment care incearca sa faca loc pe micul ecran genului stand-up comedy. Actorii promit un nou stil de comedie si numeroase scheciuri independente. Mai multe aflam de la ei, intr-o discutie moderata de Adriana Maris.

Vedetele Prima TV s-au distrat la petrecerea de lansarea a emisiunii Neam legat

Inainte de lansarea emisiunii Neam legat, care va avea premiera in aceasta seara de la ora 21:00, pe Prima TV, vedete postului s-au distrat la o petrecere, unde au putut viziona in avanpremiera imagini din prima editie a show-ului.

Volskswagen Passat 2015 a fost prezentat oficial (foto+video)

Volkswagen a facut publice primele imagini oficiale si specificatiile modelului european de Passat B8 2015, descris drept cea mai de succes masina de afaceri din Europa. Iata mai jos datele cheie si un set de 17 imagini, precum si un clip video de la prezentarea din Germania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )