Libnet.ro
UNICEF

09:00

FOTO VIDEO Noul Agent 007 din franciza James Bond va fi o femeie de culoare

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Noul Agent 007 din franciza James Bond va fi o femeie de culoare

In timp ce Daniel Craig isi va relua rolul ca James Bond in urmatorul film, franciza se pregateste pentru o reforma, in presa tabloida aparand informatii potrivit carora actrita britanica de culoare Lashana Lynch a fost distribuita ca 007 - preluand numarul agentului secret Bond dupa ce personajul lui Craig paraseste MI6, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Ce n-a vazut Patzaichin cand s-a dat cu canotca la Cluj-Napoca. Raul Somes, o cumplita groapa de gunoi

Campionul Ivan Patzaichin a fost invitatul special al unui eveniment organizat la Cluj-Napoca pentru ca populatia sa constientizeze importanta de a avea un rau Somes curat, care poate deveni o atractie a orasului. Dezbaterile, atelierele, plimbarile cu canotcile, concertele s-au desfasurat la circa 1 kilometru in aval de o zona in care raul a devenit groapa de gunoi si autoritatile ridica, de ani de zile, din umeri.

Beyonce, cea mai indrazneataaparitiela premiera Lion King: Ducii de Sussex, printre invitati. Ce sfat a primit Meghan de la cantareata FOTO VIDEO

A avut loc premiera din Londra a filmului live-action The Lion King, in care Beyonce 37 de ani) isi imprumuta vocea pentru personajul Nala, eveniment in cadrul caruia au fost prezenti cantaretul Elton John 72 de ani) si Ducesa Meghan Markle 37 de ani), alaturi de Printul Harry 34 de ani). Cantareata americana a avut cea mai indrazneata aparitie.

SUA in intuneric: O imensa PANA DE CURENT a afectat metropola New York! (FOTO, VIDEO)

O imensa pana de curent care a durat cateva ore a afectat sambata noapte o parte din Manhattan, lasand in intuneric statiile de metrou si centrul turistic Times Square si blocand lifturile, relateaza.

FOTO VIDEO Imensa pana de curent in New York: Vestul Manhattan-ului, inclusiv Times Square, a fost lasat in intuneric

O imensa pana de curent care a durat cateva ore a afectat sambata noapte o parte din Manhattan, lasand in intuneric statiile de metrou si centrul turistic Times Square si blocand lifturile, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Spatiul din spital unde incepe viata, schimbare radicala in doar doua luni. Cum arata acum saloanele de la Neonatologie

Investitiile in reparatii au fost realizate din fondurile proprii ale Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon, iar aparatura a fost finantata de Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )