Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO VIDEO Pagina de Facebook pentru Manastirea Rancaciov

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Pagina de Facebook pentru Manastirea Rancaciov

Manastirea Rancaciov, din comuna Calinesti, are cont pe Facebook. Staretul posteaza pe pagina virtuala a sfantului lacas rugaciuni si socializeaza cu enoriasi de peste hotare aflati poate chiar si la mii de kilometri departare. Numarul cererilor de prietenie inregistrate ajung la aproape 2. continuă pe Adevărul

COD GALBEN de ninsori si vant puternic pentru 19 judete din tara

Este cod galben de ninsori si vant puternic pentru 19 judete din centrul si vestul tarii. Ninsorile in aceste zone vor fi viscolite, iar circulatia pe mai multe drumuri judetene si nationale a fost deja.

FOTO VIDEO Revelion cu bucate traditionale, dar si rasfat cu ritualul Cleopatrei la Baile Herculane

Cine nu s-a decis inca unde sa petreaca Revelionul 2014, mai are cateva zile la dispozitie pentru a-si rezerva un loc in celebra statiune Baile Herculane. Pentru masa de Revelion, hotelierii au pus la punct un meniu bogat, iar pensiunile au pastrat preturile de anul trecut pentru a-si pastra clientii fideli.

FOTO-VIDEO Esplanada din centrul Slatinei, completata cu pavele

In cursul week-end-ului care tocmai s-a incheiat, esplanada din centrul municipiului Slatina a cunoscut o operatie de face-lift, fapt pentru care si-a schimbat imaginea. Astfel, spatiile pentru flori din mijlocul piatetei au disparut ca prin minune, acestea fiind acoperite cu pavele. Schimbarea aspectului esplanadei este insa unul temporar, spatiile anterior mentionate urmand sa fie readuse la suprafata in primavara.

FOTO VIDEO Peisajul postapocaliptic al Hunedoarei: ce a ramas din combinatul devastat pentru fier vechi

A trecut un deceniu de la inceperea primelor actiuni de distrugere a cladirilor care au facut parte din vechea platforma industriala a Hunedoarei. Constructiile ridicate in trecut pe mai bine de 100 de hectare au fost demolate, iar peisajul industrial a devenit unul post-apocaliptic. Totusi, ruinele continua sa asigure supravietuirea a sute de oameni care le scormonesc in cautare de fier vechi.

FOTO VIDEO La Teatrul de Papusi actorii au fost inlocuiti cu fructe si legume proaspete

Teatru pentru copii, prin care sunt invatati sa manance fructe si legume proaspete si, nicidecum, fast-food! Aceasta a fost tema unei piese de teatru organizata, astazi, la ora 11. 30, la Teatrul de Papusi Aschiuta.

FOTO VIDEO Si-a taiat gatul, de teama sa nu fie ucis de cancer

Gandul ca il macina o boala incurabila l-a terminat psihic pe un barbat, din Mioveni, si a ales sa-si puna capat zilelor. Ieri dupa-amiaza, barbatul, in varsta de 64 de ani, si-a taiat gatul cu un cutit de bucurie. in timp ce el punea la cale gestul necugetat, sotia era la biserica si se ruga pentru sanatatea lui.

FOTO VIDEO Festivalul Brazilor de Craciun din 2013: invitatii au donat 150.000 de euro pentru copiii nevoiasi

Pietre de rau, materiale cu imprimeuri inspirate din portul traditional romanesc si aripi de inger. Acestea sunt cateva dintre simbolurile folosite de cei 24 de designeri romani in stilizarea bradutilor licitati in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment caritabil desfasurat sub tutela organizatiei Salvati Copiii.

FOTO VIDEO Zeci de batrani au fost inselati de trei angajati ai unei banci

38 de persoane, din Stalpeni-Arges, au fost duse de nas si acum au ramas cu datorii pe viata! Trei angajati ai unei banci sunt acuzati ca au facut imprumut pe numele lor, dar mult mai mare decat suma pe care pagubitii au incasat-o. Oamenii legii au demarat o ancheta, salariatii bancii fiind acuzati pentru inselaciune.

FOTO VIDEO Patinoarul din Piata Unirii din Focsani asteapta sa fie luat cu asalt de elevi

Pentru al doilea an consecutiv, o firma din Bacau a amenajat in piata civica a Focsaniului un patinoar pe gheata, in suprafata de 400 de metri patrati.

FOTO VIDEO Patinoarul din Piata Unirii din Focsani asteapta sa fie luat cu asalt de copii

Pentru al doilea an consecutiv, o firma din Bacau a amenajat in piata civica a Focsaniului un patinoar pe gheata, in suprafata de 400 de metri patrati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )