Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Paradisul natural ascuns de la Scorus. Cascada care asteapta sa fie omologata drept cea mai inalta cadere de apa din Romania: Este o minunatie!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Paradisul natural ascuns de la Scorus. Cascada care asteapta sa fie omologata drept cea mai inalta cadere de apa din Romania: Este o minunatie!

Ascunsa mult timp de ochii curiosilor, Cascada Scorus din judetul Valcea este si astazi destul de greu de gasit, pe un traseu greu accesibil. continuă pe Adevărul

Victor Ponta a facut publica o noua fotografie cu Liviu Dragnea: Cand a vorbit de lupta cu statul paralel mi-am amintit cat de tare s-a luptat sa vina el la ziua lui Maior (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a facut publica, marti, o noua fotografie in care apare Liviu Dragnea. in cadrul unei conferinte de presa, liderul Pro Romania a aratat presei o poza in care liderul PSD apare alaturi de Vasile.

Victor Ponta a prezentat NOI IMAGINI care arata relatia de prietenie dintre Liviu Dragnea si statul paralel reprezentat de Maior, Coldea si Kovesi (FOTO, VIDEO)

Victor Ponta a venit luni seara in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV cu noi imagini care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si cei pe care ii numeste acum drept dusmanii sai din s.

FOTO VIDEO Bucuresti: Comitetul pentru Situatii de Urgenta, convocat de primarul sectorului 5, dupa incendiul de azi-noapte

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta, pentru a cauta solutii pentru locatarii blocului in care vineri spre sambata a avut loc un incendiu, informeazaDigi24.

FOTO VIDEO Bucuresti: Comitetul pentru Situatii de Urgenta, convocat de primarul sectorului 5, dupa incendiul de azi-noapte / Daniel Florea i-a asigurat pe locatari ca nu vor fi lasati pe drumuri

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a convocat Comitetul pentru Situatii de Urgenta, pentru a cauta solutii pentru locatarii blocului in care vineri spre sambata a avut loc un incendiu, informeazaDigi24. Daniel Florea a mers la blocul care a ars sambata dimineata si le-a promis locatarilor ca vor fi cazati intr-un camin, fiecare familie va avea unde sa stea si se va face o lista cu problemele lor.

FOTO VIDEO Cum se pregatesc pilotii de lupta canadieni de la Baza Mihail Kogalniceanu sa dea piept cu aviatia militara a lui Putin

Dupa ce au preluat de la britanici misiunea de a face politie aeriana in zona Romaniei, pilotii de vanatoare canadieni gazduiti de Baza Mihail Kogalniceanu se antreneaza intens pentru a da piept cu avioanele militare rusesti care si-au facut obiceiul sa dea tarcoale spatiului aerian NATO din Marea Neagra. Canadieni au venit la Constanta cu 5 avioane de lupta CF-18 Hornet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )