Libnet.ro
UNICEF

19:30

FOTO VIDEO Personalul nedidactic din scoli protesteaza fata de salariile de mizerie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Personalul nedidactic din scoli protesteaza fata de salariile de mizerie

Sindicalisti ai organizatiei SIP-FEN Vrancea au fost astazi la Prefectura si la Inspectoratul Scolar Vrancea, pentru a se plange de salariile de mizerie. in acelasi timp, 10 salariati din aceasta categorie de personal, incadrati la unitatile de invatamant din Vrancea, au participat la protestul organizat la Bucuresti. continuă pe Adevărul

Sindicalistii din Educatie protesteaza fata de saracia in care traieste personalul nedidactic

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret anunta, miercuri dimineata, un protest in fata Ministerului Educatiei, urmat de un miting pana la Ministerul Muncii. Sindicalistii protesteaza fata de salariile mici ale personalului nedidactic, despre care spun ca traiesc la limita saraciei.

Personalul nedidactic din scoli, motiv de galceava pentru sindicatele din educatie

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret a protestat astazi in Capitala, in vreme ce la Galati Sindicatul Invatamantului Preuniversitar Galati, reprezentat de Lidia Antoniu, a inmanat astazi acest memoriu conducerii Prefecturii Galati, in cadrul sedintei Comisiei de Dialog Social.

Personalul nedidactic a pichetat ministerele Educatiei si Muncii, pentru a cere salarii mai mari

Aproximativ 200 de sindicalisti ai Federatiei Spiru Haret, intre care un Mos Craciun, au pichetat, miercuri, ministerele Educatiei si Muncii, reclamand salariile foarte mici ale personalului nedidactic din invatamantul preuniversitar si volumul prea mare de munca, neremunerat corespunzator.

FOTO VIDEO Duelul viorilor, la Barlad. Cel mai asteptat concert de peste an i-a incantat pe melomanii barladeni

Turneul national Duelul Viorilor, editia a IV-a, a poposit la Barlad luni seara si i-a adus in fata publicului pe trei mari muzicieni de talie internationala: violonistii Gabriel Coritoru si Liviu Prunaru si pianistul Horia Mihail.

FOTO VIDEO Un craiovean plecat in Italia in urma cu 15 ani isi vede mama pe camerele de supraveghere din cimitir

Nicolita Diaconu, in varsta de 74 de ani, din Craiova, pastreaza legatura cu fiul sau prin intermediul camerelor de supraveghere montate in cimitirul Bisericii Sfintii Constantin si Elena. Initiativa de a amplasa un sistem video in zona ii apartine preotului, care a vrut sa ii sperie pe hoti.

FOTO VIDEO Doar ei au remuscari? Tristetea localnicilor ajunsi la elicopterul prabusit inaintea autoritatilor: Am vrut sa facem bine si uitati cat de rau a iesit

Localnicii din Ovidiu, care au ajuns inaintea autoritatilor la epava SMURD cu barci de agrement nu mai au pace de cand s-a prabusit elicpterul. Oamenii isi reproseaza ca n-au putut face mai mult, spre deosebire de oficialitati care isi gasesc doar scuze.

FOTO VIDEO Porc sacrificat in mod traditional pentru copiii abandonati

Copiii din centrele de asistenta sociala din municipiul Targu Jiu au participat, astazi, la sacrificarea traditionala de Craciun a unui porc.

FOTO VIDEO Daruri de la elevi pentru copiii care nu se afla in sanul familiilor de sarbatori

Elevii din clasa a V-a A de la Colegiul National Tudor Vladimirescu CNTV) au dorit sa le faca o bucurie copiilor care sunt nevoiti sa-si petreaca sarbatorile departe de familiile lor. Este vorba de 13 copii care sunt internati in Centrul de plasament din zona Petresti, din Targu Jiu, care functioneaza in cadrul Asociatiei Copiii nostri de pretutindeni.

FOTO VIDEO Sarbatori in rate pentru doljenii fara bani. Gospodarii vand porcii la mica intelegere

Gospodarii din judetul Dolj au venit anul acesta cu o oferta de nerefuzat pentru oamenii fara bani. Vand porcii in rate pe care pot sa le achite pana anul viitor in luna martie.

FOTO VIDEO Ventilator neonatal pentru copiii nascuti prematur in Maramures

O sansa in plus pentru copiii nascuti prematur din Maramures. Ambasadoarele Organizatiei Salvati Copiii au donat aparatura medicala necesara sectiei de Neonatologie din cadrul Spitalului Judetean Baia Mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )