Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO VIDEO Piata Universitatii, dupa 25 de ani: printre oamenii pentru care Piata nu este acolo, ci este atunci

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Piata Universitatii, dupa 25 de ani: printre oamenii pentru care Piata nu este acolo, ci este atunci

In ziua in care Romania s-a despartit de Traian Basescu, in centrul Bucurestiului s-au comemorat 25 de ani de la inceputul Revolutiei care l-a dat jos pe Nicolae Ceausescu. Lozincile s-au amestecat in nota istoriei tragicomice a romanilor. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Piata Universitatii, dupa 25 de ani. De la Jos Ceausescu! la Jos Basescu!

In ziua in care Romania s-a despartit de Traian Basescu, in centrul Bucurestiului s-au comemorat 25 de ani de la inceputul Revolutiei care l-a dat jos pe Nicolae Ceausescu. Lozincile s-au amestecat in nota istoriei tragicomice a romanilor.

Dupa 25 de ani: Coada, datoria si norocul

In anii 80, sarbatorile legale, adica cele agreate si binecuvantate de conducerea superioara de partid si de stat, ajunsesera sa nu mai bucure pe nimeni din Romania.

Dupa 25 de ani: cum a fost impusa ratia la alimente in timpul lui Ceausescu

In anii 80, sarbatorile legale, adica cele agreate si binecuvantate de conducerea superioara de partid si de stat, ajunsesera sa nu mai bucure pe nimeni din Romania, scrieMircea Morariu, doctor in filologie, pe blogul s[u de pe adevarul. ro.

Mai multi revolutionari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala pentru a comemora 25 de ani de la Revolutie

Peste 200 de revolutionari s-au adunat, duminica, in Piata Universitatii din Capitala pentru a rememora miscarea de strada din urma cu 25 de ani, reprimata cu gloante si arestari, care avea sa reprezinte inceputul Revolutiei de la Bucuresti si caderea regimului comunist.

VIDEO Rock pentru Revolutie dupa 25 de ani de cand Timisoara se declara oras liber de comunism

Timisorenii de la Phoenix si Pro Musica, alaturi de ex-iugoslavii Bajaga si Riblija Corba, vor concerta, sambata, de la ora 19. 00, pe scena din Piata Victoriei din Timisoara.

FOTO VIDEO Peste 500 de persoane la inmormantarea top modelului Ancai Roventa, gasita decedata in casa in conditii misterioase

Top modelul Anca Roventa, in varsta de 26 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost inmormantata astazi in Cimitirul Municipal. Peste 500 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Anca.

FOTO VIDEO Peste 500 de persoane la inmormantarea top modelului Anca Roventa, gasita decedata in casa in conditii misterioase

Top modelul Anca Roventa, in varsta de 26 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost inmormantata astazi in Cimitirul Municipal. Peste 500 de persoane au condus-o pe ultimul drum pe Anca.

A inceput mandatul lui Klaus Iohannis. Traian Basescu a plecat de la Cotroceni, dupa 10 ani de mandat. Iohannis: Vreau ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate. GALERIE FOTO

Presedintele Klaus Iohannis si-a inceput mandatul, dupa ce a depus juramantul in fata camerelor reunite ale Parlamentului. Vreau ca pentru fiecare roman sa fie in mod autentic o onoare si o mandrie ca face parte din aceasta natiune, a declarat Iohannis in discursul inaugural. imi pun intreaga pricepere si putere in slujba poporului roman pentru ca peste 5 ani sa se poata spune ca Romania a uimit lumea prin schimbarile realizate, a incheiat noul sef al statului.

UPDATE. Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:30 -Traian Basescu a parasit Palatul Cotroceni. UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus.

Traian Basescu a plecat de la Palatul Cotroceni dupa 10 ani

UPDATE 13:25 - Traian Basescu primeste onorul militar pentru ultima oara si pleaca de la Palatul Cotroceni. UPDATE 13:20 -Traian Basescu i-a inmanat presedintelui Klaus Iohannis Ordinul Steaua Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )