Libnet.ro
UNICEF

08:16

FOTO VIDEO Pregatiri pentru sambadromul de la Mamaia. Radu Mazare si-a facut car alegoric si se imbraca in imparatul Cezar

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Pregatiri pentru sambadromul de la Mamaia. Radu Mazare si-a facut car alegoric si se imbraca in imparatul Cezar

Mai sunt doar cateva zile pana cand incepe sezonul petrecerilor de la Mamaia. Nordul litoralului se transforma pentru doua luni intr-un sambadrom. continuă pe Adevărul

Radu Mazare si deputatul PSD Radu Babus, urmariti penal de DNA intr-un dosar privind vanzarea la pret subevaluat a unui teren din statiunea Mamaia

Primarul Constantie, Radu Mazare si deputatul PSD de Constanta Radu Babus, fost director al Regiei Domeniului Public Constanta, sunt urmariti penal de procurorii DNA intr-un dosar privind vanzarea la un pret subevaluat a unui teren din apropierea Cazinoului din statiunea Mamaia. Radu Mazare este acuzat de abuz in serviciu, in timp ce fostul director al Regiei Domeniului Public Constanta este acuzat ca ar fi stabilit cu intentie o valoare mai mica a unui teren din apropierea Cazinoului din statiunea Mamaia scos la vanzare de institutie.

Radu Mazare si parlamentarul Radu Babus, urmariti penal de DNA

Procurorii din cadrul DNA au dispus astazi efectuarea urmaririi penale fata de deputatul Radu Babus si extinderea urmaririi penale fata de primarul Constantei, Radu Mazare.

Cercetari extinse asupra lui Radu Mazare privitor la restituirea unor terenuri din Constanta

Cercetarile in dosarul retrocedarilor de terenuri din municipiul Constanta in care edilul Radu Mazare a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, alaturi de alte 36 de persoane, au fost extinse, potrivit declaratiilor primarului.

DNA a extins cercetarile in cazul lui Radu Mazare. Deputatul Radu Babus, urmarit penal in dosar

Procurorii DNA au anuntat ca au extins cercetarile in dosarul in care este anchetat primarul Constantei, Radu Mazare, anchetatorii vizand si infractiunea de stabilire, cu intentie, a unei valori diminuate, fata de valoarea comerciala reala, a bunurilor apartinand autoritatii publice in cadrul unei actiuni de vanzare a acestora.

Cercetari extinse in dosarul retrocedarilor de terenuri in care Radu Mazare a fost trimis in judecata

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost joi la DNA Constanta, pentru a fi anuntat ca s-au extins cercetarile in dosarul retrocedarilor de terenuri in care edilul a fost trimis in judecata, alaturi de alte 36.

Un deputat PSD, in dosarul in care Radu Mazare este acuzat de restituirea ilegala a unor terenuri din Constanta

Dosarul in care Radu Mazare este acuzat de restituirea ilegala a unor terenuri din Constanta aduce in fata procurorilor si un deputat. Este vorba despre Radu Babus, fost director al Regiei Domeniului Public.

Radu Mazare, citat la DNA Constanta. Edilulului i-au fost aduse la cunostinta noi acuzatii

Radu Mazare a ajuns din nou in fata procurorilor anti-coruptie. De aceasta data, edilul dde la Constanta nu a fost ridicat cu mascatii, ci a primit o citatie si s-a prezentat de buna voie la DNA.

Deputatul PSD Radu Babus, cercetat in dosarul in care Radu Mazare este anchetat pentru abuz in serviciu

Deputatul PSD de Constanta Radu Babus, fost director al Regiei Domeniului Public Constanta, este cercetat de procurorii DNA, in dosarul in care Radu Mazare este anchetat pentru abuz in serviciu. Babus este acuzat.

FOTO VIDEO Cum a platit Primaria Focsani de trei ori o documentatie tehnica pentru un campus scolar care are toate sansele sa nu se realizeze

Firma Spiri Com a inregistrat la OSIM, pe drepturi de proprietate intelectuala, ultima documentatie care a fost trimisa pentru finantare, ceea ce ar putea isca un scandal urias in cazul in care Consiliul Local Focsani nu va plati documentatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2573 seconds )