Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Rio 2, filmul pentru copii care abordeaza subtil probleme ecologice

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Rio 2, filmul pentru copii care abordeaza subtil probleme ecologice

Filmul Rio 2 are astazi premiera in cinematografele din Romania. Continuarea peliculei din 2011 a rezervat, pe langa comedia specifica acestui gen, si abordarea subtila unor probleme ecologice. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Rio Celeste: secretul cascadei cu cea mai albastra apa din lume

Costa Rica se mandreste cu una dintre cele mai frumoase cascade din lume, Rio Celeste, situata in Parcul National Tenorio Volcano. Azuriul sau turcoazul laptos al apelor, asa cum pare in functie de momentul zilei, reprezinta momeala perfecta pentru turisti din intreaga lume, dornici sa se scufunde in aceasta adevarata minune a naturii. Bineinteles, exista o explicatie stiintifica pentru culoarea intensa a raului celest.

FOTO VIDEO Sarbatorile pascale la Manastirea Dervent. Calatorie spre inceputurile crestinismului

Invierea lui Iisus Hristos este petrecuta de obicei in familie, alaturi de cei dragi. Chiar si asa, credinciosii care pornesc la drum, pot sa aiba parte de o incursiune in istoria crestinismului daca vor poposi la Manastirea Dervent. Lacasul este unul special pentru ortodocsi pentru ca se afla intre Izvorul Tamiduirii si Pestera Sfantului Andrei.

FOTO VIDEO Ultimul partizan din Banat, infundat in puscariile comuniste de o ruda a baronului Duicu

Nicolae Ciurica a trait, in 83 de ani, o viata pe care multi altii nu o gasesc nici in filme. A fost unul dintre combatantii din gruparea colonelului Uta, a scapat de Securitate de sapte ori si, in final,a facut zece ani de puscarie pentru credinta ca o sa scape tara de comunisti. Cel care, in 1954, l-a turnat la Securitate era un oarecare Toma Duicu, ruda cu actualul baron de Mehedinti, arestat preventiv, zilele trecute, pentru coruptie.

FOTO VIDEO Colonelul Ioan Mihalache a fost investit oficial in functia de inspector sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Bacau

Astazi, de la ora 12, la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene a avut loc ceremonia de investire oficiala a noului comandant al pompierilor bacauani. Colonelul Ioan Mihalache, loctiitorul fostului inspector sef, generalul Mihai Simionescu, care a iesit la pensie in luna decembrie 2013, a primit comanda ISU Bacau.

FOTO VIDEO Imprimanta cat o portocala: are roti si fuge de-a lungul foii

Un proiect de pe Kickstarter a primit deja aproape 200. 000 de dolari si mai sunt 28 de zile pana la finalul campaniei, care are nevoie de 400. 000 de dolari. Imprimanta mobila poate schimba pentru totdeauna modul cum arata un printer.

FOTO VIDEO Cum a infundat puscariile comuniste ultimul partizan din Muntii Banatului, turnat de o ruda a baronului Duicu, din PSD Mehedinti

Nicolae Ciurica a trait, in 83 de ani, o viata pe care multi altii nu o gasesc nici in filme. A fost unul dintre combatantii din gruparea colonelului Uta, a scapat de Securitate de sapte ori si, in final,a facut zece ani de puscarie pentru credinta ca o sa scape tara de comunisti.

FOTO-VIDEO Jandarmii galateni le-au pregatit tot felul de surprize liceenilor care i-au vizitat in primele zile din Saptamana altfel

Jandarmii galateni si-au deschis astazi portile pentru mai multe grupuri de elevi de la Colegiile Tehnice Radu Negru si Aurel Vlaicu, in cadrul proiectelor Jandarmeria pe intelesul tuturor si Job Shadow Day.

FOTO VIDEO ingrijire la domiciliu si educatie pentru copii defavorizati, printr-un proiect de succes al FSC finantat de norvegieni

Sute de copii si batrani din 10 comune aflate in estul judetului au fost beneficiarii finali ai grantului oferit de Regatul Norvegiei, in valoare de 1,4 milioane de euro, Fundatiei de Sprijin Comunitar. Proiectul este acum continuat cu sprijinul autoritatilor locale. Ambasadorul Norvegiei, Tove Bruvik Westberg, s-a aratat multumit de derularea proiectului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )