Libnet.ro
UNICEF

05:45

FOTO VIDEO Prima ninsoare la Slatina a ingropat orasul sub zapada

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Prima ninsoare la Slatina a ingropat orasul sub zapada

Municipiul Slatina s-a alaturat localitatilor din tara ce au fost acoperite de prima ninsoare. Practic, dupa o noapte in care a nins mereu, orasul s-a aratat locuitorilor, miercuri dimineata, complet alb. Din fericire, utilajele de deszapezire au actionat rapid, inlaturand pericolul ca soferii sa circule pe niste strazi infundate. Si pe parcursul zilei a nins puternic la Slatina, intarind codul galben de ninsori anuntat anterior. continuă pe Adevărul

Prima ninsoare in Arad: autoritatile declara ca sunt pregatite sa intervina

Noaptea de marti spre miercuri a adus in Arad prima ninsoare din acest sezon. Astfel, miercuri dimineata un strat subtire de zapada a acoperit orasul. Pentru ca ninge in continuare, autoritatile au declarat ca sunt pregatite pentru interventii.

Prima ninsoare din 2013 in Alba: zapada la Arieseni si in masivul Sureanu

Statiunea Arieseni din judetul Alba cunoaste prima ninsoare consistenta din 2013. Partia Vartop a fost acoperita de un strat gros de aproximativ 5 centimetri. A nins si in masivul Sureanu, unde, de asemenea, exista un domeniu schiabil destinat practicarii sporturilor d eiarna.

VIDEO Prima ninsoare din acest sezon a cazut peste trandafirii infloriti, la Constanta

Avertizarile meteorologilor au fost depasite. Cu toate ca pe litoral era anuntat cod galben de vant, vremea s-a schimbat brusc si dupa o zi cu soare a venit prima zapada din acest sezon.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )