Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO VIDEO Protest ad-hoc anti-PSD in piata in care partidul si-a sustinut mitingul. Mii de ieseni scandeaza: Mergem la vot!

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Protest ad-hoc anti-PSD in piata in care partidul si-a sustinut mitingul. Mii de ieseni scandeaza: Mergem la vot!

Cateva mii de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi si scandeaza lozinci anti-PSD. Manifestarea ad-hoc se desfasoara in acelasi loc in care, cu doar cateva minute inainte, a avut loc mitingul PSD. continuă pe Adevărul

VIDEO Protest Greenpeace in Piata Mare din Sibiu, unde are loc summitul liderilor europeni

Zeci de manifestanti de la Greenpeace protesteaza la Sibiu, iar o parte dintre ei au reusit sa patrunda in Piata Mare, in fata sediului Primariei, unde are loc summitul liderilor europeni, carora vor sa le transmita ca nu exista niciun viitor daca nu reusim sa protejam clima.

FOTO VIDEO Papa Francisc va predica unitatea in timpul vizitei sale din Macedonia de Nord

Panouri galbene si autobuze cu chipul zambitor al Papei Francisc l-au intampinat pe pontif dupa ce avionul sau a aterizat in Macedonia de Nord, marti, intr-o vizita care incanta mica tara a carei capitala este locul de nastere al Maicai Tereza, scrie AFP.

FOTO VIDEO Grindina a acoperit pamantul in judetul Calarasi

Mai multe localitati din judetul Calarasi au fost luate cu asalt luni dupa-amiaza de grindina, in contextul in care meteorologii au emis deja pentru aceasta zona o avertizare de Cod Rosu de vant cu puternic cu aspect tornadic si averse torentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )