Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO VIDEO Roma: Zeci de persoane au fost ranite, dupa ce o scara rulanta s-a prabusit. Momentul accidentului

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Roma: Zeci de persoane au fost ranite, dupa ce o scara rulanta s-a prabusit. Momentul accidentului

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa prabusirea unei scari rulante la metroul din Roma, relateaza Mediafax, citand presa italiana. Potrivit Reuters, persoanele ar fi fani ai echipei de fotbal CSK Moscova. continuă pe Hotnews

Nou atentat terorist. Sase persoane au murit si alte zeci au fost ranite, dupa un atac cu masina capcana

Sase persoane au fost ucise si peste 20 au fost ranite marti intr-un atentat cu masina capcana comis intr-o piata din Al-Qayyarah, oras important la sud de Mosul, fosta capitala a gruparii Statul Is.

FOTO VIDEO Zeci de persoane au fost ranite, dupa ce o scara rulanta s-a prabusit. Momentul accidentului

Cel putin 20 de persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa prabusirea unei scari rulante la metroul din Roma, relateaza Mediafax, citand presa italiana. Potrivit Reuters, persoanele ar fi fani ai echipei de fotbal CSK Moscova.

VIDEO SUA: Cel putin 30 de persoane au fost ranite dupa ce podeaua s-a prabusit la o petrecere de la Universitatea Clemson din Carolina de Sud

Cel putin 30 de persoane au fost ranite in SUA dupa ce un planseu s-a prabusit la o petrecere de la Universitatea Clemson, din Carolina de Sud, scrie BBC.

Cel putin 17 persoane au murit si 120 au fost ranite dupa ce un tren a deraiat

Cel putin 17 persoane au murit si peste 120 au fost ranite, in estul Taiwanului, dupa ce un tren a deraiat. Administratia Cailor Ferate Taiwaneze a anuntat ca accidentul s-a produs in Suao, in provincia.

FOTO VIDEO Roma a fost acoperita de ape si gheata

Roma, capitala Italiei, a fost lovita duminica seara de o furtuna violenta, care a adus caderi de grindina si inundatii puternice. Un strat de gheata s-a asezat in unele locuri.

Panica la metroul din Roma! Zeci de oameni au fost raniti - VIDEO

Au fost momente de panica in metroul din Roma, inainte de duelul din Champions League. Zeci de suporteri rusi au fost raniti, dupa ce o scara rulanta s-a stricat. Scara a prins viteza, astfel ca.

Tragedie in SUA: Podeaua unei cladiri s-a prabusit in timpul unei petreceri. Bilantul victimelor(VIDEO)

Zeci de persoane au fost ranite dupa ce o podea s-a parbusit in timpul unei petreceri la care participau studenti ai Universitatii Clemson, din Carolina de Sud, informeaza BBC. Tinerii, membrii ai.

Accident rutier grav in zona stadionului Ion Oblemenco. Patru persoane au fost ranite

Patru oameni au fost raniti, in rum unui accident rutier produs luni seara in zona stadionului Stadionului Ion Oblemenco din Craiova. A accidentul s-a produs pe fondul neacordarii de prioritate, potrivit.

Ambulanta l-a gasit pe Ilie Balaci in stop cardio-respirator. S-a incercat resuscitarea zeci de minute / Mesajul emotionant al lui Hagi (FOTO, VIDEO)

Fotbalul romanesc este lovit de o noua tragedie. Ilie Balaci, marele fotbalist al Craiovei Maxima, a incetat din viata duminica dimineata, la varsta de 62 de ani, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator, in.

DEZASTRU la statia de taxare de la Fetesti: O cabina a fost pur si simplu distrusa de un transport agabaritic (FOTO, VIDEO)

Accident spectaculos! O cabina de la statia de taxare de la Fetesti, camere video de supraveghere si parapetul de protectie au fost distruse, marti dimineata, de un transport agabaritic, informeaza Stirile B1.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )