Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO VIDEO Romanii voteaza duminica la europarlamentare si la referendum: Cum procedam la vot si cum vor arata buletinele

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO Romanii voteaza duminica la europarlamentare si la referendum: Cum procedam la vot si cum vor arata buletinele

Duminica, 26 mai 2019, alegatorii romani sunt chemati la urne pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul pe justitie convocat de presedintele Romaniei. De subliniat este ca in sectia de votare vor fi instalate 3 urne de vot, cate una pentru fiecare buletin de vot, unul pentru europarlamentare si cate unul pentru fiecare dintre intrebarile referendumului. Autoritatea Electorala Permanenta a facut public un indrumar pentru scrutinul de duminica. continuă pe Hotnews

Detinutii de la Penitenciarul Aiud voteaza la europarlamentare si la referendum. Peste 80% au cerut urna speciala

Circa 80% dintre detinutii cu drept de vot incarcerati la Penitenciarul Aiud si-au manifestat intentia de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum.

Simona Halep voteaza pentru Europarlamentare: Cu siguranta!

Simona Halep a a anuntat ca va merge sa voteze pentru alegerile europarlamentare si referendum. Tenismena va vota la ambasada Romaniei de la Paris, aceasta urmand sa joace la turneul de la Roland.

ELEVII iTI CER SA VOTEZI: Eu nu pot sa merg la vot, poate tu poti / Daca pentru tine nu conteaza, fa-o pentru mine! (VIDEO)

Elevii din mai multe judete indeamna populatia sa iasa la vot duminica, atunci cand se desfasoara alegerile europarlamentare, dar si referendumul convocat de presedintele Klaus Iohannis, noteaza.

Digi 24: Imagini naucitoare filmate in Dolj. Ce cred satenii ca se voteaza duminica: Gasim noi acolo

Campania electorala nu prea a ajuns si in satele romanesti. Oamenii au aflat ca trebuie sa mearga la vot, dar cei mai multi nu stiu nimic despre scrutinul de duminica. Mai sunt si cei care stiu cate ceva, dar spun ca nu merg la urne pentru sunt suparati pe toti politicienii, indiferent de partid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )