Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO VIDEO S-a constituit Consiliul Local Oradea. Cine sunt cei doi viceprimari alesi

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO S-a constituit Consiliul Local Oradea. Cine sunt cei doi viceprimari alesi

Consiliul Local Oradea s-a constituit legal, fiind validati 25 din cei 27 de consilieri alesi in 5 iunie, cei doi absenti urmand sa fie validati ulterior. Noul consiliu va fi alcatuit din 18 consilieri PNL, cinci de la PSD si patru de la UDMR. continuă pe Adevărul

Consiliul Local Baia Mare, validat chiar daca primarul ales, Catalin Chereches, se afla dupa gratii

Consiliul Local Maramures a fost validat, in absenta primarului ales, Catalin Chereches, aflat dupa gratii. Avocatii lui au anuntat ca se pregateste sa depuna juramantul in 3 iulie, asa cum a solicitat, la Catedrala Sfanta Treime din Baia Mare.

S-a constituit Consiliul Judetean Satu Mare. Pataki Csaba (UDMR) este noul presedinte

Consiliul Judetean Satu Mare s-a constituit legal in prima sedinta organizata in acest sens, in 22 iunie. Un singur consilier nu a depus juramantul in cadrul primei sedintei, presedintele interimar PSD, Octavian Petric. Viitorul Consiliu Judetean va fi condus de Pataki Csaba UDMR) presedinte si de liberalii Ionel Rus si Alexandru Panea vicpresedinti.

VIDEO Surprize la Consiliul Local Turnu Severin: Daniel Cirjan si Cornel Folescu sunt noii viceprimari

Vineri, 24 iunie, incepand cu ora 13,00, a avut loc sedinta de constituire a noului Consiliu Local Drobeta Turnu Severin pentru mandatul 2016 2020. in cadrul sedintei au fost validate mandatele consilierilor locali, au fost desemnati cei doi viceprimari si a avut loc depunerea juramantului.

Sedinta cu surprize la Consiliul Local: noii viceprimari sunt de la PNL

Sedinta de constituire a Consiliului Local Calarasi a adus surprize uriase, dupa ce PNL, care obtinuse in urma alegerilor locale din 5 iunie doar 10 voturi, s-a ales cu cele doua posturi de viceprimar.

Primarul Cosmin Necula, instalat oficial in functie. Ce componenta are Consiliul Local Bacau si cine sunt viceprimarii

Joi, 23 iunie, a avut loc prima sedinta de Consiliu Local cu noua echipa aleasa de bacauani pe 5 iunie 2016. Din cei 23 de consilieri, noua sunt de la PSD, cinci de a PNL, patru de la PSRo, doi de la ALDE si PMP la care se adauga independentul Cristian Ghinghes. Primarul Necula va fi ajutat, la inceput de mandat, in executivul Primariei Bacau de viceprimarii Constantin Scripat PMP) si Dragos Stefan ALDE).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )